088- 5753000

Ervaringstheater

Een reproklus in Doetinchem? Het Serviceteam is er klaar voor!

6 oktober 2016

Vanuit Trainingscentrum De Cirkel in Doetinchem is het Serviceteam actief. Sinds kort heeft het team haar diensten uitgebreid met facilitaire taken en repro-werk. Dus wil jij je reprowerk uitbesteden? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Lees meer
item.Title

ArtPuur Zozijn exposeert op Festival Kunst & Kunstig

28 september 2016

Zozijn ArtPuur op Festival Kunst en Kunstig ArtPuur, het collectief van drie ateliers uit de regio Achterhoek en de Liemers van Zozijn, staat komend weekend op het Festival Kunst en Kunstzinnig. Het hele komend weekend kunt je in de fraaie concert- en tentoonstellingslocaties aan de Bovendorpstraat in Zeddam weer genieten van muzikale optredens, culinaire verrassingen en een aantal bijzondere kunstexposities.

Lees meer
item.Title

Congres 'Opvoeden in de huidige samenleving' nog enkele plekken vrij!

22 september 2016

Zozijn Kind & Jeugdhulp 50 jaar

Lees meer
item.Title

Belevingsbos verrijst op landgoed De Lathmer

16 september 2016

Een selfiebankje met een bord 'Liefs uit Wilp', een wandelpad met spelletjes en een voetenpad van verschillende materialen. Samen met nog vijf activiteiten vormen ze het begin van een belevingsbos op Landgoed de Lathmer van Zozijn in Wilp. Op vrijdag 16 september jl. hebben medewerkers van Trouw Nutrition Deventer het bos bij het dagcentrum onder handen genomen. Nu is er voor de cliënten, die een verstandelijke beperking hebben, van alles te beleven.

Lees meer
item.Title

Wens van 4 kinderen in vervulling: de lucht in!

13 september 2016

Zozijn Kind & Jeugdhulp - Door Stichting Onze Ballon hebben vier kinderen met een beperking afgelopen zaterdag 10 september genoten van een fantastische ballonvaart. Wat een ervaring!

Lees meer
item.Title

'Het kind achter de ogen'

12 september 2016

Loes Hegger deelt een eerlijke kijk in haar leven met haar zorgen, angsten en vreugde. Ze vertelt over de geboorte van haar zoon met het Syndroom van Down en haar eerste afwijzende reactie hierop. Het kind groeit op en door wie hij is verwerft hij een grote plaats in de harten van mensen om hem heen. Deze voorstelling is voor iedereen toegankelijk.

Lees meer
item.Title

Eerste DateNight Doetinchem: voor jonge mensen met licht verstandelijke beperking

9 september 2016

Op zaterdag 15 oktober 2016 vindt in Doetinchem de eerste DateNight plaats. Dit is een datingavond voor jonge mensen met een licht verstandelijke beperking.

Lees meer
item.Title

Kindcentrum in Doesburg feestelijk geopend

9 september 2016

Het Integraal Kind Centrum (IKC) De Wetelaar in Doesburg werd afgelopen woensdag feestelijk geopend. Ook Zozijn Kind & Jeugdhulp is gevestigd in het vernieuwde pand. We begeleiden hier jonge kinderen die extra ondersteuning nodig hebben.

Lees meer
item.Title

Open Monumentendag: welkom op Landgoed de Lathmer in Wilp

8 september 2016

Zaterdag 10 september 2016 is het Open Monumentendag. Op landgoed De Lathmer in Wilp, Molenalee 50, kunt u het Kasteel en het Jachthuisje van de buitenkant bewonderen.

Lees meer
item.Title

Zo houd je vliegen mooi buiten: vliegengordijnen met honden en katten

2 augustus 2016

Op een mooie manier vliegen buiten de deur houden? Kies een vliegengordijn van Inpakcentrale De Liemers in Zevenaar. We hebben zelf patronen ontworpen met onder andere teckels, poedels en katten. Daarnaast kunt u kiezen uit 115 patronen die we maken in diverse kleuren. Ook handig voor het raam van een praktijk als u inkijk wilt voorkomen.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp