088- 5753000

Nieuws

item.Title

Catering Gemeentehuis neemt afscheid van Chantal

11 mei 2015

Afgelopen donderdag 7 mei was de laatste werkdag van Chantal, medewerkers van het werkcafé in het gemeentehuis in Didam. Zozijn heeft cliënten werken, samen met de Ziep, in de catering van het gemeentehuis. Het team dat er werkt is inmiddels helemaal opgenomen in het gemeentehuis en iedereen geschouwd ze gewoon als waren het medewerkers van de gemeente. Dit is wat geplaatst is op de website van de gemeente Montferland.

Lees meer
item.Title

Feestelijke opening Lockhorsterpark en kinderboerderij

7 mei 2015

De kinderboerderij is een super mooie kans om ons te laten zien. Cliënten volgen momenteel op dinsdagmiddag een cursus van de Zozijnschool op locatie, zodat mensen in stapjes leren wat de zorg voor dieren en het werken op de kinderboerderij inhoudt. Wellicht kunnen we dit uitbreiden in de toekomst. De opening was in elk geval al een groot succes!

Lees meer
item.Title

Bezoek B&W Raalte bij Ivoor

7 mei 2015

Dinsdag 30 april waren burgemeester Martijn Dadema en wethouders Wout Wagenmans en Frank Niens te gast bij Ivoor in Raalte.

Lees meer
item.Title

Koningsspelen Daniël de Brouwerschool

29 april 2015

Vrijdag 24 april was het groot feest voor de leerlingen van de Daniël de Brouwerschool, net als vele andere kinderen deden ook zij mee aan de Koningsspelen 2015. Alle leerlingen, meesters en juffen stonden om 09.00 uur klaar voor een warming-up. Vervolgens dansten zij samen de Koningsdans op het liedje "energie". Een feestelijk en actief begin van de dag!

Lees meer
item.Title

'Een ander mens' in Slingeland Ziekenhuis

23 april 2015

Op zondag 17 mei 2015 wordt de theatervoorstelling ‘Een ander mens’ gespeeld in het Slingeland Ziekenhuis. De hoofdpersonen van deze voorstelling zijn vijf heel verschillende mensen met een eigen uniek verhaal. De verbindende factor is dat ze alle vijf de gevolgen ondervinden van een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Lees meer
item.Title

Zaterdag 18 april Open Huis Integraal Kind Centrum

13 april 2015

Vanaf het schooljaar 2015 - 2016 vormen basisscholen De Tuimelaar en locatie Uitterweert van basisschool De Brug, Stichting Mikado Peuterspeelzalen, Zozijn en kinderopvang Zonnekinderen een Intregraal Kind Centrum. Als IKC (Integraal Kind Centrum) begeleiden we kinderen in de leeftijd van 0 - 13 jaar in de volle breedte van hun ontwikkeling.

Lees meer
item.Title

Expositie ‘Dit ben ik’

9 april 2015

Ingegeven door alle ontwikkelingen die er momenteel gaande zijn, zoals bezuinigingen, veranderingen, etc., leek het goed om even stil te staan bij waar het allemaal om draait binnen Zozijn: de cliënt die bij ons woont, werkt, begeleiding krijgt. Onze cliënten, voor wie veelal de woorden, beloftes, plannen en protocollen in deze veranderende tijden nog moeilijk te volgen zijn.

Lees meer
item.Title

Scholing palliatieve zorg samen met Hogeschool Saxion

8 april 2015

Hoe voeg je leven toe aan de dagen in de laatste levensfase van een cliënt? Samen met de Hogeschool Saxion organiseerde Zozijn een tweedaagse scholing palliatieve zorg. Wat zie je en waar kun je aansluiten om echt wat te kunnen betekenen in deze levensfase voor een client? Dertig medewerkers van Zozijn sloten deze scholing succesvol af met een certificaat uit handen van bestuurder Peter Vriesema.

Lees meer
item.Title

Eigen Stijl heeft vandaag intrek genomen in nieuwe locatie Zevenaar

1 april 2015

De medewerkers van Eigen Stijl zijn erg happy met hun nieuwe onderkomen. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Lees meer
item.Title

Lockhorstpark bijna klaar

31 maart 2015

In 2001 werd al gesproken over een nieuw park in het hart van Didam. Nu, veertien jaar later, is het zover: het nieuwe Lockhorstpark wordt op donderdag 30 april om 14.00 uur feestelijk geopend. Een mooi moment voor alle betrokken partijen om terug te blikken en vooruit te kijken. Mark Keultjes van gemeente Montferland: "We kunnen het nu echt een park noemen. Er komt heel veel samen: een kinderboerderij, woningen, een waterspeelplaats, werkplekken voor mensen met een beperking, mogelijkheid tot ontmoeting. Er kan heel veel op deze plek."

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp