088- 5753000

Nieuws

item.Title

Eerste DateNight Doetinchem: voor jonge mensen met licht verstandelijke beperking

9 september 2016

Op zaterdag 15 oktober 2016 vindt in Doetinchem de eerste DateNight plaats. Dit is een datingavond voor jonge mensen met een licht verstandelijke beperking.

Lees meer
item.Title

Kindcentrum in Doesburg feestelijk geopend

9 september 2016

Het Integraal Kind Centrum (IKC) De Wetelaar in Doesburg werd afgelopen woensdag feestelijk geopend. Ook Zozijn Kind & Jeugdhulp is gevestigd in het vernieuwde pand. We begeleiden hier jonge kinderen die extra ondersteuning nodig hebben.

Lees meer
item.Title

Open Monumentendag: welkom op Landgoed de Lathmer in Wilp

8 september 2016

Zaterdag 10 september 2016 is het Open Monumentendag. Op landgoed De Lathmer in Wilp, Molenalee 50, kunt u het Kasteel en het Jachthuisje van de buitenkant bewonderen.

Lees meer
item.Title

Zo houd je vliegen mooi buiten: vliegengordijnen met honden en katten

2 augustus 2016

Op een mooie manier vliegen buiten de deur houden? Kies een vliegengordijn van Inpakcentrale De Liemers in Zevenaar. We hebben zelf patronen ontworpen met onder andere teckels, poedels en katten. Daarnaast kunt u kiezen uit 115 patronen die we maken in diverse kleuren. Ook handig voor het raam van een praktijk als u inkijk wilt voorkomen.

Lees meer
item.Title

Eerste oogst moestuin is voor bewoners Pronsweide

5 juli 2016

De Buitenwerkgroep van Zozijn CAC Hilgelo werkt niet alleen in de bossen rond Winterswijk, maar onderhoudt sinds kort ook een eigen moestuin met onder andere aardappels, prei en tuinbonen. En nu is de eerste oogst tuinbonen binnen! Dennis en Veroni brachten de geoogste tuinbonen naar de bewoners van een dependance van verzorgingshuis Pronsweide in Winterswijk.

Lees meer
item.Title

Klant verrast tuinteam Buitenom met nieuwe kleding

15 juni 2016

Als blijk van waardering is het Zozijn tuinteam Buitenom uit Breedenbroek in een nieuw 'jasje' gestoken. Hoe mooi is het dat een klant het tuinteam op deze wijze in het zonnetje zet!

Lees meer
item.Title

Voetbaltoernooi Eric Braamhaar foundation geweldige dag

26 mei 2016

Nijverdal 20 mei 2016, cliënten van RVE werken en dagactiviteiten Zozijn regio Doetinchem hebben dit jaar voor de tweede keer mee gedaan aan het toernooi, georganiseerd door de Eric Braamhaar Foundation.

Lees meer
item.Title

Opening dagcentrum en Cruyff Court in Wilp groot succes

24 mei 2016

Opening dagcentrum en Cruyff Court in Wilp groot succes

Lees meer
item.Title

Uitnodiging Open Huis dagcentrum IJsselvallei

14 mei 2016

Op zaterdag 21 mei opent het nieuwe dagcentrum IJsselvallei in Wilp haar deuren voor het grote publiek. En iedereen is welkom! Benieuwd naar de nieuwe dagbestedingsruimtes voor cliënten? Of juist geinteresseerd in (vrijwilligers)werk of een opleiding bij Zozijn? We staan u graag te woord op zaterdag 21 mei tussen 11:00 en 15:00 uur.

Lees meer
item.Title

Van Koud naar Warm

10 mei 2016

Op 30 april j.l. hebben Wilco Willemsen en Sander Nooij een cheque aan Anneriet aangeboden met een prachtig bedrag. Deze schenking hebben ze verkregen door sponsering van een autotocht onder barre omstandigheden voor het goede doel, genaamd Scan Covery Trail. Deze lange tocht van 7000 door Scandinavië werd verreden van 3 januari tot en met 10 januari 2016.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp