088- 5753000

Nieuws

item.Title

NAH Café op 21 februari 2016

17 februari 2016

Aanstaande zondag, 21 februari, is weer het volgend Nah Café in de Gruitpoort. Tijdens het vorige NAH café trad het NAH koor op, wat een groot succes was.

Lees meer
item.Title

'Gouden plaat' voor muziekagogen Zozijn

16 februari 2016

De muziekagogen van Zozijn hebben afgelopen donderdag 11 februari een ‘Gouden plaat’ in ontvangst genomen ter gelegenheid van de druk van meer dan 5.000 exemplaren van de cd en het muziekboek ‘Zo zijn liedjes’. Reden voor een feestje!

Lees meer
item.Title

Daniël de Brouwerschool krijgt voor derde maal predicaat Excellente School

19 januari 2016

Daniël de Brouwerschool krijgt voor derde maal predicaat Excellente School.

Lees meer
item.Title

NAH Café op 17 januari 2016

11 januari 2016

Zondag 17 januari is weer het volgende NAH café. Om het nieuwe jaar feestelijk te beginnen hebben we een leuke verrassing. Het NAH koor komt namelijk optreden met enkele gastmuzikanten. Het koor bestaat uit een aantal mensen met niet- aangeboren hersenletsel en betrokkenen. Het koor wordt ondersteund door een viertal muzikanten, namelijk; Cas Miltenburg (toetsen), Ronald Sartorius (gitaar), Boas Hilverda (cajun) en Roos Rebergen (van Roosbeef).

Lees meer
item.Title

NAH café Doetinchem op 20 december 2015

10 december 2015

Het laatste NAH café van dit jaar staat al weer voor de deur. Om het jaar feestelijk af te sluiten, hebben we samen het idee opgevat om een hapjesbuffet samen te stellen. En niet zomaar een hapjesbuffet, maar één die door ons allemaal wordt samengesteld. In ieder geval door diegenen die het leuk vinden om ook zelf iets klaar te maken. Waar we dan met zijn allen van kunnen genieten.

Lees meer
item.Title

Cliënten C.A.C. Hilgelo verbouwen groente voor verzorgingstehuis

9 december 2015

Vorige week heeft de buitenwerkgroep van C.A.C. Hilgelo in Winterswijk (Zozijn) prei geoogst uit eigen moestuin. De oogst werd overhandigt aan een medewerkster en de bewoners van de Pronsweide. Dit is een verzorgingstehuis van Marga Klompé in Winterswijk.

Lees meer
item.Title

Eerste steenlegging voor bouw aan de Meestersstraat

4 december 2015

Doetinchem – Sinds zaterdag 28 december is de officiële eerste steenlegging van het nieuwbouwproject van Zozijn aan de Meesterstraat een feit. In de aanwezigheid van vele genodigden en belangstellenden gaf Dhr. Dirk Venema (directeur Vastgoed Zozijn) het startsein met een toespraak, waar vooral ook gememoreerd werd aan de lange voorbereiding.

Lees meer
item.Title

Kleurrijke werken van cliënten Zozijn in streekziekenhuis Winterswijk

30 november 2015

WINTERSWIJK - In het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk is de expositie van ArtPuur te bezichtigen. In poligang 2b hangen kleurrijke schilderijen gemaakt door cliënten van Zozijn. Het is de tweede keer dat de collectie van ArtPuur in Winterswijk te bewonderen is.

Lees meer
item.Title

Verbetert samenwerking met mantelzorgers de zorg?

23 november 2015

Verbetert samenwerking met mantelzorgers de zorg? Zozijn wil cliënten beter ondersteunen door een goede samenwerking met mantelzorgers. Daarom doen we mee met het verbeterprogramma In voor mantelzorg. Eind oktober kwamen medewerkers van het Ministerie van VWS, Movisie en Vilans op werkbezoek om te zien hoe dat in de praktijk uitpakt.

Lees meer
item.Title

Offiële opening Atelier / winkel Eigen Stijl

22 november 2015

Afgelopen donderdag 19 november is Atelier / Winkel Eigen Stijl officieel geopend. Het was een zeer druk bezochte opening, waar de directeur van de bibliotheek Hans Spruijt een woordje sprak, Peter Vriesema namens Zozijn en tot slot Stef Bijl, wethouder in Zevenaar.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp