088- 5753000

Nieuws

item.Title

NAH Café 20 november

14 november 2016

Op zondag 20 november 2016 is er weer een NAH Café. We gaan samen chinezen! De vorige keer aten we ook samen en dat is altijd weer gezellig. En laat de buurman op onze nieuwe locatie nou toevallig een chinees restaurant zijn!

Lees meer
item.Title

Burgemeester Otwin van Dijk bezoekt De Rieten in Terborg

8 november 2016

Naar aanleiding van een bezoek van burgemeester Otwin van Dijk aan o.a. De Rieten in Terborg schreef hij:

Lees meer
item.Title

Winnaar Herman Wijffels Innovatieprijs 2016: Hersenz

4 november 2016

Hersenz is winnaar van de Herman Wijffels Innovatieprijs 2016. Hersenz, een behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, won de hoofdprijs in de categorie Vitale gemeenschappen en Zorg. Rabobank Nederland heeft dat donderdag 3 november bekendgemaakt. Hersenz is opgezet door 12 zorgorganisatie, waaronder Zozijn Op Pad.

Lees meer
item.Title

Broodjes van De Regenboog voor vrijwilligers Meet & Match Markt

28 oktober 2016

De Doetinchemse Uitdaging organiseerde op 24 oktober jl. de Meet & Match Markt. Het was een groot succes met veel matches tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven! Daar hebben de broodjes van Bak & Co, onderdeel van Dagcentrum De Regenboog in Doetinchem, ongetwijfeld aan bijgedragen.

Lees meer
item.Title

Bijeenkomst voor verwanten Werk en Dagbesteding de Liemers

19 oktober 2016

Op donderdag 13 oktober hebben de verwanten van werk en dagbesteding de Liemers een bijeenkomst gehad in Burgers van Diem in Didam. De avond werd geopend door manager Sjaak van Tent. Doel van de bijeenkomst was om verwanten te informeren over wat er allemaal speelt en ze te laten proeven van de verschillende bezigheden van de diverse locaties.

Lees meer

U kunt verder met hersenletsel

17 oktober 2016

U kunt verder met een hersenletsel

Lees meer

Terugblik congres Kind & Jeugdhulp

13 oktober 2016

Op 29 september 2016 organiseerde Zozijn Kind & Jeugdhulp het congres 'Opvoeden in de huidige samenleving' met interessante sprekers, ervaringsdeskundigen en inspirerende workshops.

Lees meer

Campagne ‘Onbeperkt Nederland’ van start! Zozijn was erbij

13 oktober 2016

Esther Vergeer en Femke Halsema gaven 13 oktober samen met tientallen mensen met een beperking het startsein voor de campagne Nederland Onbeperkt in Utrecht. Zozijn was er bij.

Lees meer

Een reproklus in Doetinchem? Het Serviceteam is er klaar voor!

6 oktober 2016

Vanuit Trainingscentrum De Cirkel in Doetinchem is het Serviceteam actief. Sinds kort heeft het team haar diensten uitgebreid met facilitaire taken en repro-werk. Dus wil jij je reprowerk uitbesteden? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Lees meer
item.Title

ArtPuur Zozijn exposeert op Festival Kunst & Kunstig

28 september 2016

Zozijn ArtPuur op Festival Kunst en Kunstig ArtPuur, het collectief van drie ateliers uit de regio Achterhoek en de Liemers van Zozijn, staat komend weekend op het Festival Kunst en Kunstzinnig. Het hele komend weekend kunt je in de fraaie concert- en tentoonstellingslocaties aan de Bovendorpstraat in Zeddam weer genieten van muzikale optredens, culinaire verrassingen en een aantal bijzondere kunstexposities.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp