088- 5753000

Nieuws

item.Title

Welkom bij Zozijn tijdens de Week van Zorg en Welzijn

9 maart 2016

Zozijn doet mee met de Week van Zorg en Welzijn van maandag 14 t/m vrijdag 18 maart en de Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 19 maart. Meerdere locaties van Zozijn in Gelderland openen hun deuren.

Lees meer
item.Title

Een tas van waarde voor alle vrijwilligers

2 maart 2016

Deze week tot en met 5 maart 2016 is 'de week van de vrijwilliger'. Een mooi moment om namens cliënten en medewerkers van Zozijn alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Lees meer

Verkoop pand Duiven aan Fides van de baan

24 februari 2016

Begin deze maand dachten we een koper te hebben gevonden voor de woningen aan de Burg. van Dorth tot Medlerstraat 41 in Duiven, voorheen De Wilg. Uitzendorganisatie Fides wilde het pand kopen om er buitenlandse uitzendkrachten te huisvesten. In gezamenlijk overleg hebben we besloten de overeenkomst te ontbinden, onder andere omdat de bestemmingswijziging die hiervoor nodig is te veel tijd gaat kosten.

Lees meer
item.Title

NAH Café op 21 februari 2016

17 februari 2016

Aanstaande zondag, 21 februari, is weer het volgend Nah Café in de Gruitpoort. Tijdens het vorige NAH café trad het NAH koor op, wat een groot succes was.

Lees meer
item.Title

'Gouden plaat' voor muziekagogen Zozijn

16 februari 2016

De muziekagogen van Zozijn hebben afgelopen donderdag 11 februari een ‘Gouden plaat’ in ontvangst genomen ter gelegenheid van de druk van meer dan 5.000 exemplaren van de cd en het muziekboek ‘Zo zijn liedjes’. Reden voor een feestje!

Lees meer
item.Title

Daniël de Brouwerschool krijgt voor derde maal predicaat Excellente School

19 januari 2016

Daniël de Brouwerschool krijgt voor derde maal predicaat Excellente School.

Lees meer
item.Title

NAH Café op 17 januari 2016

11 januari 2016

Zondag 17 januari is weer het volgende NAH café. Om het nieuwe jaar feestelijk te beginnen hebben we een leuke verrassing. Het NAH koor komt namelijk optreden met enkele gastmuzikanten. Het koor bestaat uit een aantal mensen met niet- aangeboren hersenletsel en betrokkenen. Het koor wordt ondersteund door een viertal muzikanten, namelijk; Cas Miltenburg (toetsen), Ronald Sartorius (gitaar), Boas Hilverda (cajun) en Roos Rebergen (van Roosbeef).

Lees meer
item.Title

NAH café Doetinchem op 20 december 2015

10 december 2015

Het laatste NAH café van dit jaar staat al weer voor de deur. Om het jaar feestelijk af te sluiten, hebben we samen het idee opgevat om een hapjesbuffet samen te stellen. En niet zomaar een hapjesbuffet, maar één die door ons allemaal wordt samengesteld. In ieder geval door diegenen die het leuk vinden om ook zelf iets klaar te maken. Waar we dan met zijn allen van kunnen genieten.

Lees meer
item.Title

Cliënten C.A.C. Hilgelo verbouwen groente voor verzorgingstehuis

9 december 2015

Vorige week heeft de buitenwerkgroep van C.A.C. Hilgelo in Winterswijk (Zozijn) prei geoogst uit eigen moestuin. De oogst werd overhandigt aan een medewerkster en de bewoners van de Pronsweide. Dit is een verzorgingstehuis van Marga Klompé in Winterswijk.

Lees meer
item.Title

Eerste steenlegging voor bouw aan de Meestersstraat

4 december 2015

Doetinchem – Sinds zaterdag 28 december is de officiële eerste steenlegging van het nieuwbouwproject van Zozijn aan de Meesterstraat een feit. In de aanwezigheid van vele genodigden en belangstellenden gaf Dhr. Dirk Venema (directeur Vastgoed Zozijn) het startsein met een toespraak, waar vooral ook gememoreerd werd aan de lange voorbereiding.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp