088- 5753000

Nieuws

item.Title

Zondag 21 mei NAH Café

17 mei 2017

NAH café in het teken van behandelmethode Hersenz! Aanstaande zondag is weer het volgende NAH café. Dit keer is er een een thema, zowel voor getroffenen als voor partners een interessant onderwerp! Ine Peters van Siza en Krista Richter van Zozijn komen iets vertellen over de behandelmethode 'Hersenz'.

Lees meer
item.Title

Een lepel in de soep, een boek over NAH

15 mei 2017

Prachtig boek met verhalen van mensen met niet-aangeboren hersenletsel en de uitleg van Hans van Dam hierbij.

Lees meer
item.Title

Expositie ArtPuur te zien bij Orso d’Oro

2 mei 2017

Vanaf 30 april tot en met 28 mei, is de collectie kunstwerken van ArtPuur te bezichtigen bij Orso d’Oro in Wehl. ArtPuur – kleurrijk en persoonlijk – is een collectief van drie ateliers uit de regio Achterhoek en de Liemers van Zozijn, waar mensen met een beperking prachtige kunst maken. Bij ArtPuur krijgen de kunstenaars de mogelijkheid zich te ontwikkelen en is er ruimte om uiting te geven aan hun bijzondere kijk op de wereld.

Lees meer
item.Title

Zozijn en Delta gaan samenwerken

20 april 2017

Louis Verlaan, van Delta werkt, en Louise Rouwhorst, namens Zozijn, hebben op 14 april in Zutphen een intentie ondertekend. Met het ondertekenen ervan geven ze aan te willen samenwerken om voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt passende en duurzame werk- of dagbestedingsplekken te realiseren.

Lees meer
item.Title

Zondag 23 april NAH café - hapjesbuffet

18 april 2017

Aanstaande zondag is weer het NAH café. De vorige keer hebben we afgesproken dat we dit keer weer met zijn allen een mooi, overheerlijk buffet gaan samenstellen. Samen eten is altijd zo gezellig....

Lees meer
item.Title

Henk verrast met kaart van Feyenoord

13 april 2017

Zozijn - Henk Hammink was op 7 april jl. 25 jaar in dienst bij De Cirkel in Doetinchem. Door collega's en ondersteuners werd hij verrast met cadeaus met Feyenoord-logo en een kaart met handtekeningen van alle spelers!

Lees meer
item.Title

Palmpaasoptocht Daniël de Brouwerschool

13 april 2017

Zoals elk jaar heeft de Daniel de Brouwerschool ( is een Katholieke school voor zeer moeilijk lerende kinderen en huist op het landgoed de Lathmer in Wilp, een palmpaasoptocht gehouden.

Lees meer
item.Title

200 cliënten genieten van Truckrun Salland

12 april 2017

Zaterdag 8 april was het dan zover, de jaarlijkse truckrun van Zozijn (Salland/Graafschap) en de Drivers uut Salland (D.U.S).

Lees meer
item.Title

Gezellige sfeer en geweldige opbrengst Bazar Daniël de Brouwerschool

10 april 2017

Zondagmiddag 2 april organiseerde de Daniël de Brouwerschool weer de jaarlijkse Bazar. De Bazar kon ook dit jaar rekenen op veel belangstelling. De bezoekers genoten van de gezellige sfeer en het prachtige weer. Er was een geweldige opbrengst van ongeveer € 8000,-.

Lees meer
item.Title

Feestelijke sleuteloverhandiging tandems bij de Zon in Vorden

29 maart 2017

Afgelopen zaterdag was het een gezellige drukte bij Zozijn wooncentrum de Zon in Vorden. Fietsclub de 8 kastelenrijders overhandigde de sleutels van twee tandems met trapondersteuning aan enkele leden. Nu bezit de club in totaal 4 van dergelijke fietsen. Sponsoren De Werf, De Rabobank, Bleumink, Goosens en wethouder A. Spekschoor waren hierbij aanwezig. De fietsen werden meteen in gebruik genomen!

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp