088- 5753000

Nieuws

item.Title

Klant verrast tuinteam Buitenom met nieuwe kleding

15 juni 2016

Als blijk van waardering is het Zozijn tuinteam Buitenom uit Breedenbroek in een nieuw 'jasje' gestoken. Hoe mooi is het dat een klant het tuinteam op deze wijze in het zonnetje zet!

Lees meer
item.Title

Voetbaltoernooi Eric Braamhaar foundation geweldige dag

26 mei 2016

Nijverdal 20 mei 2016, cliënten van RVE werken en dagactiviteiten Zozijn regio Doetinchem hebben dit jaar voor de tweede keer mee gedaan aan het toernooi, georganiseerd door de Eric Braamhaar Foundation.

Lees meer
item.Title

Opening dagcentrum en Cruyff Court in Wilp groot succes

24 mei 2016

Opening dagcentrum en Cruyff Court in Wilp groot succes

Lees meer
item.Title

Uitnodiging Open Huis dagcentrum IJsselvallei

14 mei 2016

Op zaterdag 21 mei opent het nieuwe dagcentrum IJsselvallei in Wilp haar deuren voor het grote publiek. En iedereen is welkom! Benieuwd naar de nieuwe dagbestedingsruimtes voor cliënten? Of juist geinteresseerd in (vrijwilligers)werk of een opleiding bij Zozijn? We staan u graag te woord op zaterdag 21 mei tussen 11:00 en 15:00 uur.

Lees meer
item.Title

Van Koud naar Warm

10 mei 2016

Op 30 april j.l. hebben Wilco Willemsen en Sander Nooij een cheque aan Anneriet aangeboden met een prachtig bedrag. Deze schenking hebben ze verkregen door sponsering van een autotocht onder barre omstandigheden voor het goede doel, genaamd Scan Covery Trail. Deze lange tocht van 7000 door Scandinavië werd verreden van 3 januari tot en met 10 januari 2016.

Lees meer
item.Title

Opleidingspilot sloopt muren in de zorg

25 april 2016

Mensen met een beperking blijven vaak hun hele leven op dezelfde dagbestedingslocatie. Terwijl het voor hun ontwikkeling misschien beter zou zijn om door te stromen naar een andere leerwerkomgeving. Een samenwerking tussen vijf zorgorganisaties maakt dat straks mogelijk.

Lees meer
item.Title

Zozijn continueert zorg en ondersteuning cliënten Het Orakel in Didam en Westervoort

22 maart 2016

Zozijn maakt een doorstart met de twee woongroepen en de dagbesteding van Het Orakel in Didam en Westervoort per dinsdag 22 maart. Zozijn gaat in dialoog met de cliënten, de ouders van deze cliënten en hun begeleiders over de samenwerking in de toekomst. Daarmee is de continuïteit van de zorg en ondersteuning voor de 26 cliënten van Het Orakel gewaarborgd.

Lees meer
item.Title

Sportieve aftrap Week Zorg en Welzijn bij Zozijn

14 maart 2016

In de stralende zon gaven cliënten, leerlingen van Het Waerdenboch en Jan van Halst maandagochtend letterlijk het startschot voor de Week van Zorg en Welzijn. Op het mooie nieuwe Johan Cruijff Court lostte Jan van Halst samen met cliënten het ene na het andere schot op doel. Dit alles onder luidde aanmoediging van de vele toegestroomde ‘supporters’.

Lees meer
item.Title

Welkom bij Zozijn tijdens de Week van Zorg en Welzijn

9 maart 2016

Zozijn doet mee met de Week van Zorg en Welzijn van maandag 14 t/m vrijdag 18 maart en de Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 19 maart. Meerdere locaties van Zozijn in Gelderland openen hun deuren.

Lees meer
item.Title

Een tas van waarde voor alle vrijwilligers

2 maart 2016

Deze week tot en met 5 maart 2016 is 'de week van de vrijwilliger'. Een mooi moment om namens cliënten en medewerkers van Zozijn alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp