088- 5753000

Nieuws

item.Title

Gezinshuis “De Rode Beuk” in Zevenaar

16 november 2015

Wij zijn Pascalle en Eugene van de Kant en samen met onze drie kinderen Roy, Tim en Ellen, zijn we sinds mei 2014 de gezinsouders van het gezinshuis “De Rode Beuk” in Zevenaar. Het leven als gezinsouders van een gezinshuis is voor ons een grote uitdaging, waar wij samen met veel enthousiasme, gedrevenheid en realisme naar kijken. Door gebruik te maken van de zorg en verpleegkundige kwaliteiten van Pascalle en de organisatorische kwaliteiten en technisch inzicht van Eugene, functioneren we samen als gezinsouders.

Lees meer
item.Title

50 jarig jubileum 't Laer in Etten

12 oktober 2015

Dagcentrum’t Laer in Etten viert deze maand het 50 jarig jubileum. Opgericht in 1965 in de voormalige landbouwschool aan de Ulftsestraat 30 als opvang voor jongens met een beperking. Tegenwoordig biedt het nog steeds onderdak als dagactiviteitencentrum voor mensen met een beperking.

Lees meer

Je denkt dat je weet wat NAH is, tot je deze voorstelling ziet

8 oktober 2015

Je denkt dat je weet wat NAH is, tot je deze voorstelling ziet “Ik besloot al snel: ik ga een teruggetrokken leven leiden; de wereld is te vijandig voor mij.” Vijf mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel laten op indringende wijze zien hoe het leven dat ze leidden, totaal is veranderd door hersenletsel. Als een ander mens, en tegelijkertijd ook weer dezelfde, geven ze met vallen en opstaan vorm aan hun ‘tweede’ leven. Theatervoorstelling ‘Een ander mens’ kruipt onder je huid. Je voelt de machteloosheid, het ongemak, de pijn en het verdriet van de spelers. Maar ook hun kracht en liefde voor het leven. “De dingen worden op een andere manier mooi.”

Lees meer
item.Title

Top feest bij dagcentrum De Helmhorst

29 september 2015

Het team van dagcentrum de Helmhorst hebben een super feest gehouden. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door Ardanta uitvaartverzekering, onderdeel van ASR verzekeringen. Niet alleen kwamen de werknemers en zelfs de manager die dag ons ondersteunen, ook het financiële gedeelte namen zij voor hun rekening.

Lees meer
item.Title

Themabijeenkomst 'Seksualiteit'

15 september 2015

Zaterdag 12 september vond de bijeenkomst plaats bij Zozijn rondom het thema ‘Seksualiteit’. Met ouders, verwanten en medewerkers van Zozijn worden pittige onderwerpen bij de kop gepakt.

Lees meer
item.Title

Intentieovereenkomst IKC in Doesburg getekend

17 augustus 2015

Het startsein voor de realisatie van het Integrale Kind Centrum (IKC) in Doesburg is gegeven. Op 9 juli 2015 hebben vertegenwoordigers van de basisschool De Wetelaar (stichting IJsselgraaf), stichting Spelenderwijs, Zozijn en de gemeente een intentieverklaring getekend.

Lees meer
item.Title

Zozijn start nieuwbouw aan de Meesterstraat in Doetinchem

13 juli 2015

Zozijn start nieuwbouw aan de Meesterstraat in Doetinchem. Zozijn is begonnen met de bouw van twee woongebouwen en een dagbestedingslocatie op de plek waar voorheen de Ontmoetingskerk stond, aan de Meesterstraat in Doetinchem (nabij het centrum).

Lees meer
item.Title

NAH Café zondag 21 juni

18 juni 2015

Aanstaande zondag op Vaderdag, 21 juni, is er weer NAH café in de Gruitpoort Doetinchem.

Lees meer
item.Title

Johan heeft dankzij eigen inzet en de Loopplank weer een baan

18 juni 2015

Sinds de invoering van de participatiewet dreigde Johan in een gat te vallen. Bij Wedeo stond hij op een wachtlijst, maar deze verviel afgelopen 1 januari. In maart is Johan gestart bij de Loopplank, met als resultaat, een baan met ingang van 8 juni.

Lees meer
item.Title

Boerderij “de Buitenkans” bij SPEKTAKEL IN BREEDENBROEK!

16 juni 2015

Op zondag 21 juni a.s. wordt de Terborgseweg in Breedenbroek officieel geopend. Na enkele maanden van reconstructie aan de weg in de bebouwde kom van Breedenbroek wordt er een feestelijk tintje gegeven aan de heropening.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp