088- 5753900

Nieuws

item.Title

Eigen Stijl heeft vandaag intrek genomen in nieuwe locatie Zevenaar

1 april 2015

De medewerkers van Eigen Stijl zijn erg happy met hun nieuwe onderkomen. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Lees meer
item.Title

Lockhorstpark bijna klaar

31 maart 2015

In 2001 werd al gesproken over een nieuw park in het hart van Didam. Nu, veertien jaar later, is het zover: het nieuwe Lockhorstpark wordt op donderdag 30 april om 14.00 uur feestelijk geopend. Een mooi moment voor alle betrokken partijen om terug te blikken en vooruit te kijken. Mark Keultjes van gemeente Montferland: "We kunnen het nu echt een park noemen. Er komt heel veel samen: een kinderboerderij, woningen, een waterspeelplaats, werkplekken voor mensen met een beperking, mogelijkheid tot ontmoeting. Er kan heel veel op deze plek."

Lees meer
item.Title

Bazar Daniël de Brouwerschool

30 maart 2015

Wilp. – Zondag 29 maart opende de Daniël de Brouwerschool haar deuren voor de jaarlijkse Bazar. De school was sfeervol aangekleed, de verschillende kramen waren goed gevuld met onder andere bloemen, planten en prachtige spullen van hout.

Lees meer
item.Title

Aventurijn aanwezig op ‘Zeldzaam mooi evenement Havenkwartier’ in Deventer

30 maart 2015

Op maandag 6 april organiseert Zeldzaam Mooi een evenement voor jong en oud, bezoeker en deelnemer. Denk hieraan marktkramen met zeldzaam mooie producten, demonstraties, workshops en nog veel meer.

Lees meer
item.Title

'Het sociale netwerk aan zet bij NAH'

23 maart 2015

‘Het sociale netwerk aan zet bij NAH’ Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), een verzamelnaam voor alle hersenletsel na de geboorte (ongeval, ziekte, beroerte) komt naar ruwe schatting bij ongeveer 130.000 Nederlanders voor. Voor veel mensen verandert het leven dan ingrijpend. Versterken van het brede sociale netwerk kan een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven.

Lees meer
item.Title

Open Dagen bij Zozijn

11 maart 2015

Zozijn doet mee met de Week van Zorg en Welzijn van maandag 16 t/m vrijdag 20 maart en de Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 21 maart. Meerdere locaties van Zozijn in Gelderland openen hun deuren.

Lees meer
item.Title

Lekker hapjes bij NAH café 15 maart

10 maart 2015

Zondag aanstaande, 15 maart, is weer het volgende NAH café in de Foyer van de Gruitpoort. We hebben Trudie Liedenbaum, van kokedille kookkunst, bereid gevonden om samen met wie dat leuk vindt, heerlijke hapjes te gaan maken.

Lees meer
item.Title

Nieuwe webshop UniekKado online!

3 maart 2015

Op 26 februari is UniekKado uit Doetinchem van start gegaan met een webshop. De webshop is zo gemaakt dat mensen met een beperking zelf de werkzaamheden kunnen uitvoeren. moeten surfen? Naar http://uniekkado.zozijn.nl/. natuurlijk!”

Lees meer
item.Title

Informatiebijeenkomst voor naasten van mensen met NAH

16 februari 2015

Op maandagavond 9 maart organiseren Sensire, Siza, Zozijn Op Pad en het Slingeland Ziekenhuis een bijeenkomst voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Op deze avond staan de onzichtbare gevolgen centraal.

Lees meer
item.Title

Zozijn en Wedeo zetten vervolgstap op loopplank

9 februari 2015

Meedoen is belangrijk Wedeo en Zozijn werken al enkele jaren samen in het project De Loopplank. Doel daarvan is mensen te helpen die tussen de wal en het schip dreigen te vallen. De samenwerking wordt intensiever. De Loopplank heeft daarom een andere plek gekregen binnen het Wedeo-gebouw. Reden voor een feestelijke heropening, die op donderdag 5 februari plaatshad.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 0575 - 593900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp