088- 5753000

Nieuws

item.Title

Zozijn start nieuwbouw aan de Meesterstraat in Doetinchem

13 juli 2015

Zozijn start nieuwbouw aan de Meesterstraat in Doetinchem. Zozijn is begonnen met de bouw van twee woongebouwen en een dagbestedingslocatie op de plek waar voorheen de Ontmoetingskerk stond, aan de Meesterstraat in Doetinchem (nabij het centrum).

Lees meer
item.Title

NAH Café zondag 21 juni

18 juni 2015

Aanstaande zondag op Vaderdag, 21 juni, is er weer NAH café in de Gruitpoort Doetinchem.

Lees meer
item.Title

Johan heeft dankzij eigen inzet en de Loopplank weer een baan

18 juni 2015

Sinds de invoering van de participatiewet dreigde Johan in een gat te vallen. Bij Wedeo stond hij op een wachtlijst, maar deze verviel afgelopen 1 januari. In maart is Johan gestart bij de Loopplank, met als resultaat, een baan met ingang van 8 juni.

Lees meer
item.Title

Boerderij “de Buitenkans” bij SPEKTAKEL IN BREEDENBROEK!

16 juni 2015

Op zondag 21 juni a.s. wordt de Terborgseweg in Breedenbroek officieel geopend. Na enkele maanden van reconstructie aan de weg in de bebouwde kom van Breedenbroek wordt er een feestelijk tintje gegeven aan de heropening.

Lees meer
item.Title

Zozijn krijgt nieuwe telefoonnummers

15 juni 2015

Zozijn krijgt nieuwe telefoonnummers. De vaste telefoonnummers worden 088-nummers. Dat is duiderlijker, goedkoper en efficiënter. Het nieuwe nummer van het Hoofdkantoor van Zozijn is: 088-575 3900

Lees meer
item.Title

Hartverwarmende verhalen gebundeld

28 mei 2015

"Met hart en ziel voor goede zorg": verhalen om aandacht te besteden aan de dromen, drijfveren en idealen van mensen in de zorg. De commissie ethiek ontving maar liefst 21 hartverwarmende verhalen en gedichten. Om elkaar en anderen te inspireren zijn de verhalen en gedichten (met toestemming van de schrijvers) gepubliceerd in een nieuwsbrief.

Lees meer
item.Title

‘t Varsseltje en Zozijn slaan de handen ineen

19 mei 2015

Stichting kledingruilpunt ’t Varsseltje en Zozijn gaan met ingang van 8 juni een bijzondere samenwerkingsverband aan. ’t Varsseltje dat nu nog gehuisvest is in het pand van De Kameleon in Terborg, zal de deuren met ingang van 23 mei daar sluiten. Op 8 juni is iedereen weer welkom in het pand van ‘t Laer in Etten.

Lees meer
item.Title

Catering Gemeentehuis neemt afscheid van Chantal

11 mei 2015

Afgelopen donderdag 7 mei was de laatste werkdag van Chantal, medewerkers van het werkcafé in het gemeentehuis in Didam. Zozijn heeft cliënten werken, samen met de Ziep, in de catering van het gemeentehuis. Het team dat er werkt is inmiddels helemaal opgenomen in het gemeentehuis en iedereen geschouwd ze gewoon als waren het medewerkers van de gemeente. Dit is wat geplaatst is op de website van de gemeente Montferland.

Lees meer
item.Title

Feestelijke opening Lockhorsterpark en kinderboerderij

7 mei 2015

De kinderboerderij is een super mooie kans om ons te laten zien. Cliënten volgen momenteel op dinsdagmiddag een cursus van de Zozijnschool op locatie, zodat mensen in stapjes leren wat de zorg voor dieren en het werken op de kinderboerderij inhoudt. Wellicht kunnen we dit uitbreiden in de toekomst. De opening was in elk geval al een groot succes!

Lees meer
item.Title

Bezoek B&W Raalte bij Ivoor

7 mei 2015

Dinsdag 30 april waren burgemeester Martijn Dadema en wethouders Wout Wagenmans en Frank Niens te gast bij Ivoor in Raalte.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp