088- 5753000

Nieuws

item.Title

NAH café op zondag 18 december

15 december 2016

Aanstaande, zondag 18 december is er weer NAH café. Zoals vorige keer al aangekondigd, gaan we een gezellig buffet in kerstsfeer samenstellen.

Lees meer
item.Title

Buren verwelkomen nieuwe bewoners aan de Meestersstraat

15 december 2016

Op zaterdag 26 november heeft de buurt van de Meestersstraat op een symbolische manier buurt gemaakt met de bewoners van Zozijn VG en NAH door 2 bomen aan te bieden. Buurt en bewoners hebben gezamenlijk de bomen geplaatst en dit moment afgesloten met een gezellig koffie moment.

Lees meer
item.Title

Daniël de Brouwerschool ontvangt Sint en zijn Pieten

5 december 2016

Ook dit jaar bezochten de Sinterklaas en zijn Pieten de Daniël de Brouwerschool. De leerlingen, ouders en het personeel vormden een lange haag langs de Lathmerweg om de Sint en zijn gevolg te verwelkomen.

Lees meer
item.Title

Ervaringstheater

28 november 2016

Dag meneertje, wat een weertje!’ Kind & Jeugdhulp van Zozijn bestaat dit jaar 50 jaar. Orthopedagogisch centrum ’t Kempske in Terborg vierde dit met de muzikale voorstelling ‘Dag meneertje, wat een weertje!’. De voorstelling, waarin de vier seizoenen centraal staan, is bedacht en uitgevoerd door muziekagoog Marit Eijkelkamp en medewerkers Christel Pennings en Ans Cornelissen van Zozijn.

Lees meer
item.Title

NAH Café 20 november

14 november 2016

Op zondag 20 november 2016 is er weer een NAH Café. We gaan samen chinezen! De vorige keer aten we ook samen en dat is altijd weer gezellig. En laat de buurman op onze nieuwe locatie nou toevallig een chinees restaurant zijn!

Lees meer
item.Title

Burgemeester Otwin van Dijk bezoekt De Rieten in Terborg

8 november 2016

Naar aanleiding van een bezoek van burgemeester Otwin van Dijk aan o.a. De Rieten in Terborg schreef hij:

Lees meer
item.Title

Winnaar Herman Wijffels Innovatieprijs 2016: Hersenz

4 november 2016

Hersenz is winnaar van de Herman Wijffels Innovatieprijs 2016. Hersenz, een behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, won de hoofdprijs in de categorie Vitale gemeenschappen en Zorg. Rabobank Nederland heeft dat donderdag 3 november bekendgemaakt. Hersenz is opgezet door 12 zorgorganisatie, waaronder Zozijn Op Pad.

Lees meer
item.Title

Broodjes van De Regenboog voor vrijwilligers Meet & Match Markt

28 oktober 2016

De Doetinchemse Uitdaging organiseerde op 24 oktober jl. de Meet & Match Markt. Het was een groot succes met veel matches tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven! Daar hebben de broodjes van Bak & Co, onderdeel van Dagcentrum De Regenboog in Doetinchem, ongetwijfeld aan bijgedragen.

Lees meer
item.Title

Bijeenkomst voor verwanten Werk en Dagbesteding de Liemers

19 oktober 2016

Op donderdag 13 oktober hebben de verwanten van werk en dagbesteding de Liemers een bijeenkomst gehad in Burgers van Diem in Didam. De avond werd geopend door manager Sjaak van Tent. Doel van de bijeenkomst was om verwanten te informeren over wat er allemaal speelt en ze te laten proeven van de verschillende bezigheden van de diverse locaties.

Lees meer

U kunt verder met hersenletsel

17 oktober 2016

U kunt verder met een hersenletsel

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088 - 5753900
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp