Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Inloggen en declareren

Vrijwilligerscoördinator

Marjolijn Ober

Marjolijn Ober

06 52 76 60 92

[javascript protected email address]

Bas mocht samen met vrijwilliger Kirstin naar Dreamfields: "Dit was zo gaaf!"


“Sinds een aantal jaren ben ik vrijwilliger bij de Charles Rochussenstraat in Deventer", aldus Kirstin. "Hier onderneem ik met verschillende cliënten diverse activiteiten. Zo ga ik wel eens samen met iemand naar de stad, naar de film in de bioscoop of samen lunchen. Bas had mij al een aantal keren gevraagd of ik samen met hem naar het Dreamfields festival zou willen gaan. Toen in 2021, tijdens het jaar van de vrijwilliger, Zozijn de mogelijkheid bood om een droomwens in te sturen, dacht ik meteen aan Bas. En heb dus meteen zijn droomwens ingestuurd. Geweldig natuurlijk dat we uiteindelijk ook bij de winnaars zaten!"

Zaterdag 9 juli 2022 was het dan eindelijk zover! "Via Zozijn werd er een mooie hoed geregeld van Dreamfields. Rond 13 uur 's middags vertrokken we richting het festivalterrein. Via de mensenmassa werden we richting het festivalterrein begeleid. We hebben de verschillende podia bezocht, wat gedronken, een ijsje gegeten en lekker aan het water gezeten om even rustig bij te komen. Op het terrein was er ook de mogelijkheid om jezelf te laten versieren met glitters. Bas kreeg dit kosteloos aangeboden, omdat ze het zo leuk vonden dat hij erbij was."

"Rond half vijf werd het wel erg druk (ruim 35.000 bezoekers in totaal). Van het cadeaugeld dat Bas van Zozijn meekreeg om te besteden, kocht Bas een mooi T-shirt van Dreamfields. Daarna zijn wij naar huis gegaan. Om in Bas zijn woorden te blijven: "Dit was zo gaaf!!"

Bas bij Dreamfields