Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Inloggen en declareren

Vrijwilligerscoördinator

Marjolijn Ober

Marjolijn Ober

06 52 76 60 92

[javascript protected email address]

Vrijwilliger Diny ging samen met Debbie naar Frans Bauer


Diny vertelt: ‘Ik vond het erg leuk dat ik samen met Debbie ben uitgekozen, uit de vele inzendingen die waren aangemeld door de vrijwilligers. We gunnen iedereen zo’n mooi droomuitje, omdat een ieder op zijn eigen manier zo belangrijk is voor zijn of haar client.  Samen zijn we op 13 mei 2022 met de auto naar het optreden van Frans Bauer in Doetinchem gereden. Debbie was dol enthousiast en liet dat ook duidelijk merken. Ze vertelde al in de auto dat ze zo het podium op ging om samen met Frans te zingen.  In de auto had ik de muziek van Frans al opgezet en toen begon het meezingen al."

PHOTO-2022-05-19-19-15-32-003.jpg

Debbie heeft dan ook bijna alle cd's van Frans en kon dus volop meezingen. Na een kop koffie in het theater, mochten we de zaal in en hadden een heel mooi plekje vooraan op rij 8. Debbie had de hele tijd praatjes, maar toen Frans het podium op kwam, werd ze toch wel even stil. Prachtig al die mooie liedjes en Debbie zong ze volop mee. 

Met Frans Bauer op het podium

In de pauze zei Debbie: “Ik ga straks het podium op en dan ga ik meezingen en dansen met Frans”. “Ja, ja dat zal”, zei ik tegen Debbie, dat doe je echt niet, maar ik moest er wel om lachen. Maar ineens, tijdens het tweede deel, stond Debbie op en liep naar het podium. Daar waren inmiddels al meer mensen met Frans aan het zingen en dansen. En Debbie deed volop mee, maar ze vond het ook wel wat spannend. Ik probeerde nog snel even wat foto’s en een filmpje te maken. Zodat we samen hier goed op terug konden kijken. Onze avond kon niet meer stuk. Moe en voldaan gingen we terug naar Raalte.  De volgende dag ontving Debbie nog een tas vol souvenirs en een mooie cd met muziek van Frans Bauer. Hier was zij uiteraard erg blij mee. Dank je wel allemaal, dat wij samen deze droomwens mochten beleven!"