Icoon telefoon Bel ons

Verhalen van cliënten, hun verwanten en medewerkers


 • Waskracht: Een mooie samenwerking met FC Winterswijk

  Elke maandag en woensdag zijn ze druk aan het werk bij FC Winterswijk. Cliënten van Zozijn zorgen hier voor schone voetbaltenues van meerdere teams en voor schone kantinekleding.

 • Vrijwilliger Hetty bereidt Indische maaltijden met cliënten

  Hetty van Elburg (73) uit Groessen is al 5 jaar als vrijwilliger actief bij de woonlocatie WCV Neptunus Rijksweg in Duiven. Zij gaat twee keer maand met een cliënt met Indische roots aan de slag met een heerlijke Indische maaltijd.

 • Margit groeide van stagiaire naar teamleider

  Margit Hobelman (48) woont en werkt bij Zozijn in Zelhem. Jobcoach Monika de Fauw begeleidde Margit bij haar zoektocht naar passend werk. En niet zonder succes!

 • "Zij zijn in staat kinderen te 'zien' en dus te 'lezen'"

  Een moeder vertelt over de onderwijszorggroep van Kind & Jeugdhulp. Haar zoon zat langere tijd in deze groep. "Samen met de leerkrachten zijn de medewerkers van Kind & Jeugdhulp in staat de non-verbale communicatie van mijn zoon te 'lezen'." Een heel mooi compliment!

 • In gesprek met Bernadet, moeder van een logeergezin

  Bernadet, moeder van een logeergezin vertelt enthousiast over hun logé Jesse. Het levert ons én hem veel gezelligheid op. En het ontlast de ouders van Jesse.

 • Vrijwilliger Kirsten op pad met één of meer jongvolwassen cliënten

  Kirsten Braamhaar (27) woont in Arnhem en is al 5,5 jaar vrijwilliger voor Zozijn bij twee woningen aan de Charles Rochussenstraat in Deventer. Daarover vertelt ze graag.

 • Jobcoachteam Achterhoek vertelt over hun werkgeluk

  De jobcoaches helpen cliënten in de Achterhoek in hun zoektocht naar dagbesteding en werk. "Wanneer we een goede match kunnen maken tussen de cliënt en een werkgever of een dagbesteding dan beleven we daar veel plezier aan. Op zozijn.nl kunnen cliënten de actuele vacatures lezen."

 • Gezin Pippa Bijna acht jaar oud en NAH

  Pippa is bijna acht jaar. Een paar maanden geleden kreeg zij de diagnose NAH. Dat heeft het leven van haarzelf, haar ouders en haar broertje ingrijpend veranderd. Ook is er veel onzekerheid over de toekomst. Eén ding is zeker: de goede begeleiding die zij krijgen, geeft hen veel steun.

 • Hanneke gaat één keer per maand met Gerard op pad.

  Hanneke Hoogeslag is vrijwilliger bij Zozijn. Ze is 41 jaar en woont in Twello. Sinds november 2018 doet ze vrijwilligerswerk bij de Wilperhorst (Veld en Weide 23) in Wilp. "Maak het niet te ingewikkeld voor jezelf. Je hoeft niet iets speciaals te organiseren of veel bijzondere dingen te doen."