Icoon telefoon Bel ons

Verhalen van cliënten, hun verwanten en medewerkers


 • Chronisch hersenletseldoor een hersenschudding

  Je hoofd aan een tafel stoten. Het klinkt onschuldig. Maar Maaike (28) hield er hersenletsel aan over. Lang hoopte ze op herstel, dat helaas niet kwam. Na een lange zoektocht heeft ze nu eindelijk bij Zozijn - Op Pad de ondersteuning gevonden die ze nodig heeft. "Het helpt mij om mijn leven weer op de rit te krijgen.

 • Hersenz Susan Eekelder Susan leerde dankzij Hersenz beter om te gaan met haar hersenletsel

  Susan Eekelder uit Zieuwent, moeder van twee pubers, heeft niet-aangeboren hersenletsel (NAH) door een ongeval. Haar leven is daardoor volledig op zijn kop komen te staan. Ze volgde het behandelprogramma Hersenz bij Zozijn - Op Pad. "Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik kan weer verder."

 • Ik heb weer regie over mijn leven

  Kim Kwakernaat uit Nijmegen, moeder van een 15-jarige zoon, heeft niet-aangeboren hersenletsel (NAH) door een hersenbloeding. Haar leven is daardoor ingrijpend veranderd. Ze volgde het behandelprogramma Hersenz bij Zozijn - Op Pad. "Dankzij Hersenz heb ik weer regie over mijn leven."

 • Marloes en haar zoon Door het onderzoek en advies kregen we handvatten waarmee we Milan kunnen begeleiden

  “Onze zoon Milan is pas 6 jaar geworden. Hij is onze oudste dus vergelijking hadden we niet. Maar uiteindelijk kwamen we erachter dat hij vastliep. Omdat we allerlei vragen hadden over de ontwikkeling van Milan besloten we een onderzoek te laten doen. Sinds een paar weken hebben we de resultaten hiervan in huis. Dit geeft ons veel inzicht en handvatten hoe we Milan het best kunnen begeleiden. Dat is erg fijn!"

 • Vrijwilliger Roely en en cliënt Jonny Vrijwilliger Roely bouwt bruggen tussen cliënten en de inwoners van Zelhem

  Roely Nimberg (76) en haar man bellen dagelijks met Jonny om te praten over zijn werkdag of de politiek. Als het weer kan gaan ze lekker fietsen en samen voetbal kijken op tv.

 • Grieteke Oostenbrink In gesprek met Grieteke Oostenbrink, zorgbemiddelaar

  21 jaar was ze zorgbemiddelaar bij Zozijn. Op woensdag 24 februari is haar laatste werkdag en gaat ze genieten van haar pensioen.

 • Landgoed Wilp in de sneeuw Werken op een landgoed in winterse sferen

  Bianca Woessink, werkzaam op het landgoed in Wilp, vertelt hoe ze geniet tijdens haar wandeling in de sneeuw naar haar werk.

 • Jesse met zijn logeergezin Kinderen logeren via Zozijn bij gezinnen

  In gesprek met Bernadet, Helga, Nancy en Yvette. Enthousiast vertellen zij over hun rol als logeergezin. Af en toe logeren er bij hen één of meerdere kinderen.

 • Vrijwilligers Tonnie en Theo Vrijwilliger Tonny klust bij Buitenkans in Breedenbroek

  Tonnie Hermsen (71) uit Azewijn klust als vrijwilliger bij zorgboerderij Buitenkans in Breedenbroek. Samen met zijn buurman Theo van Rossum is hij elke donderdag druk bezig om allerlei bouwkundige klussen uit te voeren.