Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Gijs is conciërge bij Werk & Zo

De sfeer is hier heel goed en ik heb fijne collega’s..

Gijs werkt van maandag tot en met donderdag bij Werk & Zo in Zevenaar. En met veel plezier! Hij werkt als conciërge van de cursistenruimten.

Gijs Kleinrouweler achter laptop

Gijs ontvangt cursisten, zorgt voor de koffie en de thee en is aanspreekpunt wanneer er vragen zijn. Na afloop van de cursus ruimt hij alles op en zorgt dat het weer netjes klaar staat voor de volgende cursus. En op woensdag maakt hij de keuken schoon en vult hij zeep en handdoekjes.

Gijs is ook heel handig met Excel. Daarom zet hij de patronen van alle vliegengordijnen in Excel. Hij heeft daarin ook een handige telmodule gemaakt. Daarmee wordt automatisch berekend hoeveel haakjes en hoeveel van iedere kleur nodig is.

Een fijne werksfeer

Behalve het werk, bevalt ook de werksfeer bij Werk & Zo hem goed. “De sfeer is hier heel goed en ik heb fijne collega’s. Er wordt hier naar mijn mening geluisterd en afspraken met mij gemaakt die bij mij passen. Ook krijg ik hier veel vrijheid en kan ik lekker naar muziek luisteren terwijl ik bezig ben.

Gijs is autistisch en heeft last van spanningsaanvallen. Een reguliere baan is daarom (nu) niet mogelijk. ”Ik zou graag een opleiding doen voor facilitair ICT’er. Of misschien wel een creatieve opleiding omdat ik ervan hou mooie dingen te maken. Dan moet ik wel aanvalsvrij zijn. Maar voorlopig heb ik het hier nog wel naar mijn zin.”

Meer verhalen