Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Jobcoaches

Jobcoachteam Achterhoek vertelt over hun werkgeluk

Jobcoachteam Achterhoek vertelt over hun werk

De jobcoaches helpen cliënten in de Achterhoek in hun zoektocht naar dagbesteding en werk. "Wanneer we een goede match kunnen maken tussen de cliënt en een werkgever of een dagbesteding dan beleven we daar veel plezier aan. Op zozijn.nl kunnen cliënten de actuele vacatures lezen."

Jobcoaches

Agnes Seesink, Esther Teunissen en Monika de Fauw vormen samen Jobcoachteam Achterhoek. Zij werken als jobcoaches van Winterswijk tot aan Didam en ondersteunen momenteel bijna 80 cliënten in hun zoektocht naar dagbesteding en werk.

Wat is werkgeluk voor jullie?

“Wanneer je merkt dat er een klik is met een cliënt nadat hij/zij met twijfel binnenstapt. Als na een gesprek blijkt dat een cliënt zelf initiatief neemt en vervolgstappen zet richting werk, zoals bijvoorbeeld het zelf opzoeken van vacatures, is dat ons werkgeluk.
Ook beleven we werkplezier als een werkgever het wil gaan proberen met een cliënt. En als er tijd is om aan te sluiten bij de cliënt om hem vervolgens de regie te geven. Dat geeft een goed gevoel want soms heeft iemand tijd nodig waardoor het vertrouwen groeit. Want wanneer een cliënt gaat groeien in zijn ontwikkeling geeft ons dat ontzettend veel energie. Als een cliënt blij is met de werkplek en de werkgever is blij, is dat super!”

Leuk nieuws!

Actuele cliëntvacatures plaatsen we nu op zozijn.nl. Dit zijn vacatures van werkgevers die hebben aangegeven een (onbetaalde) werkplek aan te kunnen bieden voor een cliënt. Het gaat erom lezers een indruk te geven van de mogelijkheden. Naast deze zichtbare vacatures zijn wij, als jobcoaches altijd op zoek naar werk wat het best aansluit bij persoonlijke interesses en de kwaliteiten van cliënten.”

Meer verhalen