Icoon telefoon Bel ons

Margit groeide van stagiaire naar teamleider

Passend werk vinden met hulp van een jobcoach bij Zozijn

Margit Hobelman (48) woont en werkt bij Zozijn in Zelhem. Jobcoach Monika de Fauw begeleidde Margit bij haar zoektocht naar passend werk. En niet zonder succes!

Margit Hobelman (48) woont en werkt bij Zozijn in Zelhem. Jobcoach Monika de Fauw begeleidde Margit bij haar zoektocht naar passend werk. En niet zonder succes! Sinds ruim 1,5 jaar werkt Margit als vaste medewerker van NEVETE. Het bedrijf NEVETE is de opleider voor verkeerregelaars in Nederland.

Margit haalde bij Nevete haar certificaat en werd al snel bij verschillende projecten aan het werk gezet. En groeide van stagiaire naar teamleider! ‘Een functie die Margit dubbel en dwars verdient’ aldus haar werkgever. ‘Mede ook door haar enorme inzet en vasthoudendheid.’ Voor Margit is deze werkplek, begeleid werk met de ondersteuning van een jobcoach, de meest passende werkplek.

Margit zegt over haar werk: ‘Mijn werk is heel veelzijdig. Ik vind werken in de buitenlucht fijn net als dat ik wisselende werklocaties heb. Mijn werk draagt bij de veiligheid voor infra werkers en weggebruikers. De gesprekken met weggebruikers vind ik boeiend. Ook al heb ik soms met boze mensen te maken. Ik heb fijn collega’s waar ik met vragen altijd kan, we zijn een echt team. Wij hebben veel lol samen. “


Wil je ook begeleiding van een jobcoach?

Meer verhalen