Icoon telefoon Bel ons

Verhalen van cliënten, hun verwanten en medewerkers


 • Cliënt aan het werk in bar Danique en John doen zelf hun taken na een cursus van de Zozijn school

  Danique werkt in een kantine. Er komen nieuwe werktaken bij en dat vindt ze lastig, "Daar word ik ‘hieperdepiep’ van in mijn hoofd." John wilde winkelmedewerker worden en ''Dat is me gelukt!"

 • Foto van interieur café van bovenaf Sjoerd doet van alles bij de Brasserie

  Sjoerd werkt in een bakkerij en sinds kort ook nog in de keuken van De Brasserie, waar mensen komen eten en drinken. Voor het werk in de bakkerij moet hij een eindje reizen. Hij wilde graag ook een paar dagen per week dichter bij huis werken, en het liefst in de horeca.

 • Cliënt aan het werk in fietsenwinkel Emiel repareert fietsen

  Emiel heeft op verschillende plekken bij Zozijn gewerkt. Zo ontdekte dat hij graag zijn handen gebruikt. Alweer 12 jaar geleden bracht zijn vorige jobcoach hem in contact met de fietsenwinkel.

 • Blokfluit met kinderhanden Wat hoor ik daar, wat is dat voor geluid?

  Muziektherapeut Gerda zingt de eerste noot. Meteen verschijnt een grote glimlach op het gezicht van Maaike. Ze geniet op het dagcentrum van de muziek.

 • Ervaringsverhaal observatie Ik zie ik zie...wat jij niet ziet

  "Vanaf de geboorte van Bram zag ik al iets aan hem. Net als bij het spelletje ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’, alleen kon ik het niet goed benoemen. Ieder kind is bijzonder en uniek. Gelukkig maar! Toch bleef ik twijfelen toen ook zijn peuterleidster vond dat Bram anders was in zijn doen en laten."