Bel ons
  • 088 - 5753000
  • [javascript protected email address]

Barnte 14 en 14a - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Barnte 14 en 14a zijn woningen voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking tussen de 20 en 30 jaar oud in de woonwijk Twello. We bieden hier liefdevolle en vakkundige zorg en ondersteuning.

Toegroeien naar volwassenheid

De bewoners van Barnte 14 en 14a worden door een betrokken team ondersteund bij het volwassen worden. Vanuit de basisveiligheid begeleidt het team de bewoners bij hun ontwikkeling. Er is 24-uurs zorg. 

Wonen in de wijk

Barnte 14 en 14a staan in het dorp Twello. De bewoners gaan regelmatig, zelf of met begeleiding, naar het dorp om een visje of een broodje te halen. 

Eigen gedragswetenschappers en (para)medici

De woningen hebben een eigen team van zorgprofessionals dat de bewoners goed kent. Elke bewoner heeft bijvoorbeeld een eigen gedragswetenschapper. Samen met het team kijken we naar alle belangrijke factoren rondom de bewoner. Dit helpt ons bij het formuleren van zorgvragen, doelen en bijbehorende acties. En dus bij hoe in de nabije toekomst de ondersteuning ingevuld wordt. Deze ondersteuning gebeurt vanuit onze grondhouding, in dialoog, met een duidelijke visie en methodieken.

Op het nabijgelegen landgoed De Lathmer in Wilp, ook van Zozijn, bevindt zich een behandelcentrum met onder andere fysio-, logo- en ergotherapeuten, een gespecialiseerde tandarts, Artsen Verstandelijk Gehandicapten, diëtisten en speltherapeuten. Allemaal toegespitst op mensen met een verstandelijke beperking. Alle kennis binnen handbereik dus!

Contact met Zozijn
Adres
Barnte 14/14a
7391 EZ Twello
  • Barnte 14 en 14a - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking
    Barnte 14/14a
    7391 EZ Twello
  • [javascript protected email address]
  • 088 - 5753000
  • Plan je route
Manager Coby van der Steege
Soort locatie