Icoon telefoon Bel ons
 • Icoon telefoon 088 - 5753000
 • Icoon envelop [javascript protected email address]

Barnte 14 Twello - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Barnte 14 is een woning voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking tussen de 20 en 30 jaar oud in een woonwijk in Twello. We bieden hier liefdevolle en vakkundige zorg en ondersteuning.

Toegroeien naar volwassenheid

De bewoners van Barnte 14 worden door een betrokken team ondersteund bij het volwassen worden. Vanuit de basisveiligheid begeleidt het team de bewoners bij hun ontwikkeling. Er is 24-uurs zorg. 

Wonen in de wijk

Barnte 14 staat in het dorp Twello. De bewoners gaan regelmatig, zelf of met begeleiding, naar het dorp om een visje of een broodje te halen. 

Eigen gedragswetenschappers en (para)medici

De woning heeft een eigen team van zorgprofessionals dat de bewoners goed kent. Elke bewoner heeft bijvoorbeeld een eigen gedragswetenschapper. Samen met het team kijken we naar alle belangrijke factoren rondom de bewoner. Dit helpt ons bij het formuleren van zorgvragen, doelen en bijbehorende acties. En dus bij hoe in de nabije toekomst de ondersteuning ingevuld wordt. Deze ondersteuning gebeurt vanuit onze grondhouding, in dialoog, met een duidelijke visie en methodieken.

Op het nabijgelegen landgoed De Lathmer in Wilp, ook van Zozijn, bevindt zich een behandelcentrum met onder andere fysio-, logo- en ergotherapeuten, een gespecialiseerde tandarts, Artsen Verstandelijk Gehandicapten, diëtisten en speltherapeuten. Allemaal toegespitst op mensen met een verstandelijke beperking. Alle kennis binnen handbereik dus!

Icoon telefoon
Contact met Zozijn
Adres
Barnte 14
7391 EZ Twello
 • Icoon envelop
  [javascript protected email address]
 • Icoon telefoon
  088 - 5753000
 • Icoon route
  Plan je route
Manager Coby van der Steege
Soort locatie