Icoon telefoon Bel ons
 • Icoon telefoon 088 - 5753000
 • Icoon envelop [javascript protected email address]

Hendrik Werkmanweg - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Samen eten en koken

Bij de Hendrik Werkmanweg 5 en 7 kun je wonen in een huiselijke sfeer.  Als je structuur nodig hebt, dan bieden wij dat. Enige mate van zelfstandigheid is van belang zodat je kunt meehelpen met dagelijkse klusjes, zoals tafeldekken of de afwas. We eten altijd met elkaar in de gezamenlijke woonkamer. Op doordeweekse dagen zijn dat koelvers maaltijden. In het weekend koken we - onder begeleiding - zelf. Verder vrij om in de gezamenlijke woonkamer te zitten of in hun eigen zit/slaapkamer.Huiselijke sfeer

Een huiselijke sfeer en gezelligheid staan bij deze woning centraal. De begeleiding is gericht op het behoud van vaardigheden, maar biedt hulp en verzorging wanneer dat nodig is.

Veel voorzieningen in de buurt

De Hendrik Werkmanweg bestaat uit twee woningen die geschakeld zijn. In elke woning kunnen zes mensen wonen. Iedereen heeft een zit/slaapkamer met een eigen douche en toilet. Achter de woning ligt een ruime besloten tuin.
De woning staat in de nieuwbouwwijk De Vijfhoek in Deventer. Op loopafstand is een winkelcentrum, met goede busverbindingen. Aan de rand van De Vijfhoek bevindt zich treinstation Deventer Colmschate. Dichtbij de woning is een sportzaal waar je één keer per week kunnen sporten. In het gemeenschapshuis De Kuip kun je ontspanningsavonden bezoeken.

Icoon telefoon
Contact met Zozijn
Adres
Hendrik Werkmanweg 5 -7
7425 RA Deventer
 • Icoon envelop
  [javascript protected email address]
 • Icoon telefoon
  info@zozijn.nl
 • Icoon route
  Plan je route
Eugene Eiling
Manager Eugene Eiling
Soort locatie