Icoon telefoon Bel ons
Woonkamer woningen Hendrik Werkmanweg Deventer

Hendrik Werkmanweg - wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Samen eten en koken

Bij de Hendrik Werkmanweg 5 en 7 kun je wonen in een huiselijke sfeer.  Als je structuur nodig hebt, dan bieden wij dat. Enige mate van zelfstandigheid is van belang zodat je kunt meehelpen met dagelijkse klusjes, zoals tafeldekken of de afwas. We eten altijd met elkaar in de gezamenlijke woonkamer. Op doordeweekse dagen zijn dat koelvers maaltijden. In het weekend koken we - onder begeleiding - zelf. Verder vrij om in de gezamenlijke woonkamer te zitten of in hun eigen zit/slaapkamer.Huiselijke sfeer

Een huiselijke sfeer en gezelligheid staan bij deze woning centraal. De begeleiding is gericht op het behoud van vaardigheden, maar biedt hulp en verzorging wanneer dat nodig is.

Veel voorzieningen in de buurt

De Hendrik Werkmanweg bestaat uit twee woningen die geschakeld zijn. In elke woning kunnen zes mensen wonen. Iedereen heeft een zit/slaapkamer met een eigen douche en toilet. Achter de woning ligt een ruime besloten tuin.
De woning staat in de nieuwbouwwijk De Vijfhoek in Deventer. Op loopafstand is een winkelcentrum, met goede busverbindingen. Aan de rand van De Vijfhoek bevindt zich treinstation Deventer Colmschate. Dichtbij de woning is een sportzaal waar je één keer per week kunnen sporten. In het gemeenschapshuis De Kuip kun je ontspanningsavonden bezoeken.

  • Tuin woningen Hendrik Werkmanweg Deventer
  • Tuin woningen Hendrik Werkmanweg Deventer
  • Slaapkamer woningen Hendrik Werkmanweg Deventer
  • Eetkamer woningen Hendrik Werkmanweg Deventer
  • Woonkamer woningen Hendrik Werkmanweg Deventer