Icoon telefoon Bel ons
Schilderij met huisjes

Het Muldershuis - beschermd wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Overbrugging, logeren, observeren en crisisopvang

In Het Muldershuis woon je kortdurend om te logeren, ter overbrugging, als crisisopvang of ter observatie. Er is plek voor 12 bewoners + een crisisopvang. Vanuit hier wordt bekeken wat de beste vervolgstap voor je is op landgoed De Lathmer, of juist buiten Zozijn. Het team is gespecialiseerd in het snel achterhalen wat jíj nodig hebt om verder te kunnen. 

Klik in de foto om rond te lopen in ons huis!

Tot rust komen

Bij ons kun je tot rust komen. Ze kunnen de druk goed wegnemen en je van daaruit helpen te ontwikkelingen in kleine of grote stappen. Je hoeft bij ons ons niet meteen naar dagbesteding. Als je dat wilt is er alle ruimte voor, maar het hoeft in eerste instantie niet. We willen je eerst beter leren kennen door al het 'moeten' bij je weg te nemen.

Eigen gedragswetenschappers en (para)medici

De woningen hebben allen een eigen team van zorgprofessionals dat de bewoners goed kent. Elke bewoner heeft bijvoorbeeld een eigen gedragswetenschapper. Samen met het team kijken we naar alle belangrijke factoren rondom de bewoner. Dit helpt ons bij het formuleren van zorgvragen, doelen en bijbehorende acties. En dus bij hoe in de nabije toekomst de ondersteuning ingevuld wordt. Deze ondersteuning gebeurt vanuit onze grondhouding, in dialoog, met een duidelijke visie en methodieken. 

Ook bevindt zich op het landgoed een behandelcentrum met onder andere fysio-, logo- en ergotherapeuten, een gespecialiseerde tandarts, Artsen Verstandelijk Gehandicapten, diëtisten en speltherapeuten. Allemaal toegespitst op mensen met een verstandelijke beperking. Alle kennis op één landgoed dus!