Icoon telefoon Bel ons

UniekKado Terborg en Rietborgh receptie - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Bij De Rietborgh in Terborg zijn meerdere werkplekken. De Rietborgh is een multifunctioneel centrum. Dat houdt in dat er meer organisaties van dit gebouw gebruik maken. Het gebouw staat in een woonwijk in Terborg. Bij De Rietborgh werk je in het atelier, in de winkel of bij de receptie. Tijdens je werk zijn er altijd werkondersteuners in de buurt. Ook kijken zij samen met jou wat je leuk vindt en wat je graag wilt leren. 

Werken in het atelier en in de winkel 

In het atelier van UniekKado kun je rustig werken. Je maakt creatieve producten, zoals kleurrijke schilderijen, kussens, beschilderde bloempotten en beelden van papier-maché. In de winkel worden deze producten verkocht. De winkel is naast het atelier. In de schappen liggen ook producten van andere ateliers en bedrijven, zoals kaarsen, cadeautjes, hebbedingetjes en houten speelgoed. In de winkel is veel te doen. Zoals afrekenen, cadeautjes inpakken en klanten helpen.

Werken bij de receptie

Bij de receptie heb je veel verschillende taken. Zoals de telefoon opnemen, gasten ontvangen, boodschappen doen, opruimen en schoonmaken. Maar ook regel je alles als er een ruimte verhuurd wordt. Zo heb je contact met allerlei mensen: van bezoekers van de kaartclub tot een monteur die iets komt repareren. Zo help je de bezoekers en de organisaties van het gebouw. 

Meer informatie?

Over dagbesteding bij UniekKado, de receptie van De Rietborgh of over onze producten? Neem contact met ons op. 

  • Blauwe blikken met theekopjes