Icoon telefoon Bel ons

Cliënten bedanken 650 vrijwilligers met ‘Mooie momenten pot’


Cliënten van Zozijn hebben dit jaar een bijzondere manier gevonden om hun vrijwilligers te bedanken. Elke cliënt bedankt dit jaar zijn/haar vrijwilliger met een ‘Mooie momenten pot’.
De pot is in de afgelopen periode gevuld door de cliënten van Dagbesteding IJsselvallei in Wilp. Zo werken ze zelf actief mee om hun vrijwilliger te verrassen. In de afgelopen weken ontvingen alle vrijwilligers een mooi pot van hun cliënt.

Ruim 650 vrijwilligers
Op dit moment zijn er ruim 650 vrijwilligers die zich vrijwel wekelijks inzetten om mooie momenten te beleven met onze cliënten . Samen fietsen, een kop koffie drinken, een spelletje spelen of er op uit gaan. Juist de dingen die voor veel mensen gewoon zijn, zijn dat niet voor onze cliënten. Dankzij de inzet van vrijwilligers worden die momenten mogelijk. Om die momenten vast te houden bedanken de cliënten hun vrijwilligers nu met de mooie momenten pot.

Unieke samenwerking
De Mooie momenten pot is een trendy glazen pot met notitieblokjes en vrolijke blanco kaartjes. Tijdens het jaar kan de pot gevuld worden met briefjes/kaartjes met daarop de fijne momenten. Zo kunnen de vrijwilligers alle momenten van de afgelopen periode weer herbeleven samen met de cliënt.
Zozijn en MooieMomentenPot zijn zo enthousiast over het bedankidee dat ze hebben besloten de samenwerking voort te zetten. Er worden de komende tijd nog meer mooie momenten potten gevuld door cliënten en deze worden later dit jaar door cliënten van Zozijn verkocht in hun winkel Uniekkado in Twello.

Vrijwilligerswerk
Zozijn heeft ruim 2500 cliënten, veel cliënten willen ook graag mooie momenten gaan beleven met een vrijwilliger.
Is dit iets voor jou, kijk dan eens op de pagina met vacatures voor vrijwilligers.


Terug naar nieuwsoverzicht