Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Geslaagd jubileumfeest bij kinderboerderij De Schouw!


Precies een week geleden, op zaterdag 28 oktober, vierden ze bij Kinderboerderij De Schouw hun 40-jarig jubileum. Cliënten en medewerkers van De Schouwberg hielpen enthousiast mee bij de diverse activiteiten en spelletjes. De vrijdag ervoor regende het nog pijpenstelen, dus het was nog wel even spannend hoe het er zaterdag uit zou zien. Maar gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en werd het hierdoor een extra geslaagde middag!

Gezellig druk

Het was een gezellige drukte met veel kinderen die genoten van de leuke oud-hollandse spelletjes en het springkussen. Ook was er een clown die zorgde voor de nodige gezelligheid en vermaak. Bij de speciaal ingerichte Zozijn kraam konden bezoekers informatie krijgen over De Schouwberg en de verschillende andere dagbestedingsplekken in Zutphen e.o. Verder was er kunst van atelier Warempel en dagcentrum De Kassei te koop en konden bezoekers genieten van overheerlijke brownies. Deze brownies waren speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door cliënten van de Koffie-Bar, één van de nieuwe leerwerkplekken in de Zutphense wijk Noorderhaven.

Voor herhaling vatbaar

Paul Bonestroo, coördinerend ondersteuner bij De Schouwberg, was blij met de grote opkomst. “Nu was er natuurlijke een speciale reden om zoiets te organiseren, maar we hebben wel het voornemen om dit soort activiteiten vaker te doen, bijvoorbeeld straks in het voorjaar als er weer lammetjes zijn of als de schapen geschoren worden. Iedereen was heel enthousiast over deze middag!”.

Bekijk de Zozijn TV aflevering van dinsdag 14 november met een uitgebreidere terugblik op het jubileumfeest.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/ZoR_ty589-o


Terug naar nieuwsoverzicht