Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Goed bezochte ouder- en verwantenbijeenkomst Zorglab


Begin november organiseerde het Zorglab een eerste bijeenkomst voor ouders en verwanten van Zozijn. Wat ons betreft zal dat zeker niet de laatste zijn. Er was een enthousiaste opkomst van ouders en verwanten die geïnteresseerd zijn in alles rondom zorgtechnologie. De een had al veel ervaring en de ander was nog helemaal 'blanco'. Maar iedereen was onder de indruk van wat er allemaal al mogelijk is met zorgtechnologie: 
'Wauw, wat is er al veel beschikbaar en wat heeft Zozijn al veel producten in gebruik!' 'Ik had niet gedacht dat dit allemaal onder zorgtechnologie valt!' ‘Wat mooi dat er een GPS/SOS knop bestaat waarmee mij zoon hulp in kan roepen als hij zelfstandig op pad gaat!’

Bijeenkomst Zorglab cliënten en verwanten nov 2021


Ook hoorden we dat aanwezigen het jammer vonden dat ze hier niet eerder van hadden gehoord. Dat vindt het Zorglab uiteraard ook. In 2022 gaan we dan ook vaker ouder- en verwantenbijeenkomsten organiseren.

Na de presentatie konden verschillende zorgtechnologieën worden uitgeprobeerd. De bezoekers vonden het mooi om met het brede aanbod van het Zorglab kennis te maken.

Bijeenkomst Zorglab cliënten en verwanten nov 2021 b


Vragen?

Heb je naar aanleiding van dit bericht een vraag? Of wil je al graag meer weten over zorgtechnologie? Of misschien gebruik maken van de uitleenservice van het zorglab? Dan kun je mailen naar zorglab@zozijn.nl.


Terug naar nieuwsoverzicht