Icoon telefoon Bel ons

Museum Zozijn digitaal geopend


Vandaag, 13 november 2020, is het ‘museum Zozijn’ in het kasteel in Wilp digitaal geopend!

Honderden oude foto’s, beelden, voorwerpen, bijzondere attributen en historische apparaten zijn bekeken, de mooiste geselecteerd, klaar om bekeken te worden in… ‘museum Zozijn’!

Veel kijkplezier tijdens de officiële openingsfilm.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/fNxnd-H0pRc

Musea tijdelijk dicht, museum Zozijn open?

Het museum Zozijn is klaar, prachtig ingericht en gereed om bezoekers te ontvangen. Ware het niet dat de musea in Nederland tussen 4 en 18 november gesloten zijn. Dus nog heel even geduld met jouw bezoek aan het museum Zozijn. 

Als de maatregelen worden versoepeld, is de eerste gelegenheid om een kijkje te nemen in het museum op vrijdagochtend 20 november. 

Het museum is vervolgens elke vrijdagochtend geopend van 10.00-12.30 uur. Je kunt het museum alleen bezoeken als je van tevoren hebt gereserveerd.

Reserveer jouw bezoek aan het museum via museum@zozijn.nl.

Tot 1 januari 2021 is het museum exclusief te bezoeken door cliënten, verwanten, medewerkers en vrijwilligers (met inachtneming van de geldende maatregelen uiteraard). 

Vanaf begin januari 2021 is het museum ook toegankelijk voor andere interesseerden, bijvoorbeeld mensen uit de buurt of oud-medewerkers. Ook dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen. 

Beleef jij ook de veelzijdige geschiedenis van Zozijn als zorginstelling binnenkort? We zien je graag in museum Zozijn!

Museum Zozijn
Lathmerweg 5
7384 AD Wilp


Terug naar nieuwsoverzicht