Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Op de deurmat: gloednieuw cliëntentijdschrift bij Zozijn!


Deze week ontvingen ongeveer 1.600 cliënten die bij Zozijn wonen of dagbesteding ontvangen een prachtig, kleurrijk en gepersonaliseerd tijdschrift. Het tijdschrift bevat veel beeld en duidelijke teksten. Er is ruimte voor nuttige informatie en leuke weetjes. Naast dat er veel te zien en te lezen is in het tijdschrift, is er ook vaak wat te puzzelen, te knutselen, te maken en komt er zelfs wel eens iets in dat je kunt voelen of ruiken. Zo worden cliënten die niet kunnen lezen er ook blij van.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/vz4erL6YjIM

Het tijdschrift is gemaakt in fijne samenwerking met redactieleden Anja Jelsma en Daniël van der Burg namens de bewoners, met de makers Laurens Oude Elberink en Kim Jansen van ‘Geen Blad voor de Mond’ en namens Zozijn: Marlon Reuvers, Diane Onnink, Andrea Hofstee en Astrid Plantinga.

In eerste instantie heeft de redactie, in samenspraak met een aantal managers, een inschatting gemaakt bij welke doelgroepen het tijdschrift het beste aansluit. Er is voor gekozen om de eerste editie te versturen aan cliënten die bij Zozijn wonen of dagbesteding ontvangen. We onderzoeken of meer cliënten interesse hebben in het tijdschrift. Zo ja, dan ontvangen zij volgende edities ook. Zo proberen we steeds aan te sluiten bij de wensen van cliënten.

De redactieleden van het cliëntentijdschrift wensen de ontvangers veel lees-, maak- en kijkplezier toe!


Terug naar nieuwsoverzicht