Icoon telefoon Bel ons

Zozijn bouwt nieuwe woonlocatie in Ulft


In de Kerkstraat in Ulft is gestart met de bouw van een nieuwe woonlocatie ter vervanging van de huidige locatie van Zozijn aan de Dr. Van Hengelstraat. Deze locatie is verouderd en voldoet daardoor niet meer aan de huidige wooneisen. Ook is het onvoldoende rolstoelvriendelijk. Daarnaast groeit de vraag naar zelfstandige woonruimte voor mensen met een verstandelijke beperking.

29 moderne appartementen

De nieuwe woonlocatie telt 29 ruime, moderne appartementen met een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er zijn 3 gemeenschappelijke huiskamers waar samen kan worden gekookt en gegeten, een gezamenlijke tuin en een aparte ruimte voor de slaapwacht. De nieuwe locatie is gelegen in het centrum van Ulft, nabij winkels en op korte afstand van de huidige locatie.

Nieuwe Woonlocatie Ulft

Energieneutraal
Het nieuwe pand is geheel energieneutraal. Zo wordt het dak voorzien van zonnepanelen, krijgen de ramen driedubbel glas en wordt er verwarmt middels warmtepompen.

Eind Q1 2022 gereed
Inmiddels zitten de heipalen in de grond en wordt nu de fundering gestort waarna gestart wordt met de bouw van de begane grond. Naar verwachting is de bouw eind Q1 2022 klaar en verhuizen medio 2022 de bewoners naar hun nieuwe appartement. Ben je benieuwd of wonen in Ulft of een van onze andere locaties iets voor jou is? Kijk dan op https://www.zozijn.nl/wonen.


Terug naar nieuwsoverzicht