Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Zozijn neemt sleutel nieuw wooncentrum in Ulft in ontvangst


Op maandag 25 april overhandigde Paul Bockting van Tara Bouw officieel de sleutel van het nieuwe wooncentrum van Zozijn aan teammanager Tillie van Asselt. Eind mei verhuizen de 29 toekomstige bewoners naar hun nieuwe appartement in de Kerkstraat in Ulft.

“Het is altijd een bijzonder moment wanneer ik de sleutel van een nieuw pand mag overdragen aan de toekomstige gebruikers. Zeker in dit geval omdat de bewoners zo uitkijken om hier te gaan wonen. Zij hebben de bouw op de voet gevolgd en kwamen vaak kijken hoe ver we al waren”, vertelt Paul.

“Tillie: Onze bewoners verheugen zich heel erg op de verhuizing naar het nieuwe wooncentrum. Vooral omdat zij hier straks een eigen appartement met woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer krijgen. Omdat ons huidige wooncentrum slechts enkele straten van de Kerkstraat verwijderd is, ging men regelmatig even een kijkje op de bouw nemen.
We verwachten dat we per 31 mei onze intrek in het pand kunnen nemen. In de tussentijd zijn we nog druk met de inrichting en het regelen van verschillende aansluitingen. Maar het aftellen is begonnen!”

Tara Bouw en Zozijn realiseren samen een nieuw wooncentrum voor mensen met een verstandelijke beperking in het centrum van Ulft. Deze locatie vervangt de huidige locatie aan de Dr. Van Hengelstraat omdat die is verouderd en niet meer voorziet in de groeiende vraag naar woonruimte voor mensen met een verstandelijke beperking.
​​​​​​​​​​​​​​Het nieuwe pand is geheel energieneutraal. Zo is het dak voorzien van zonnepanelen, hebben de ramen driedubbel glas en wordt er verwarmd door warmtepompen.ouwde handen.


Terug naar nieuwsoverzicht