Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Logo Doe maar duurzaam

Zozijn te zien bij RTL Z programma Doe Maar Duurzaam


Zozijn is aankomende zaterdag 4 juli, tussen 17.30 en 18.00 uur te zien in het Rtl Z programma Doe Maar Duurzaam.
Doe Maar Duurzaam is een programma waarin organisaties aan het woord komen die een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu. Zozijn heeft de afgelopen periode belangrijke stappen gezet op het terrein van duurzaamheid, onder andere door het verduurzamen van het vastgoed op het Landgoed in Wilp en de nieuwbouw in Zutphen. De komende periode gaat zij zich nog actiever op inzetten op het gebied van duurzaamheid. Medewerkers, maar ook cliënten worden in het jaar 2020-2021 actief geïnformeerd en betrokken om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.

In het item voor het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ vertellen een aantal medewerkers van Zozijn wat er al is bereikt op het terrein van duurzaamheid, maar ook waar we nog op willen gaan inzetten de komende jaren. Zo vertelt Annelies Donderwinkel, manager NAH Graafschap Salland wat Zozijn doet en waar zij voor staat. Dirk Venema, directeur Vastgoed en Bedrijfsdiensten vertelt over de verduurzaming van het vastgoed op o.a. de Lathmer in Wilp, Corine Veldman geeft een inkijkje in wat duurzaamheid betekent in relatie tot medewerkersbeleid en Marlon Reuvers tot slot, neemt ons mee de manier waarop we cliënten willen betrekken en vertellen over het thema duurzaamheid en wat dit voor hen betekent. En welke keuzes zij kunnen maken.

Tussentijds komen er beelden voorbij van het landgoed in Wilp met daarbij cliënten en medewerkers van de Milieugroep. Jeroen, cliënt in Zutphen, speelt samen met trainer Tineke Heestermans, het Memoryspel over duurzaamheid.


Terug naar nieuwsoverzicht