Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Webinar Zorglab

Zozijn Zorglab doet mee aan Slimme Zorgestafette


De Slimme Zorg Estafette regio Oost wordt georganiseerd van 31 januari t/m 4 februari 2022. Tijdens de Slimme Zorg Estafette staat innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal. Ook Zozijn Zorglab doet mee aan de Slimme Zorg Estafette en organiseert twee webinars tijdens deze week. Ouders en familieleden van cliënten die zorg ontvangen van Zozijn zijn welkom om één of beide webinars te volgen:

Op maandag 31 januari organiseert het Zorglab van 15.30 tot 16.30 uur een webinar met als thema: Interactief snoezelen gegeven door Rylana van der Kruijs . Ik hoor je denken wat is interactief snoezelen? Waar traditioneel snoezelen vaak een passieve bezigheid is, zoeken we bij interactief snoezelen altijd naar mogelijkheden om de cliënt zélf actief invloed te laten uitoefenen op de activiteit. ​​​​​​​

Op donderdag 3 februari organiseert het Zorglab van 10.30 tot 11.30 uur een webinar met als thema: Alternatieve Besturing. Soms is het door fysieke beperkingen niet goed mogelijk om apparaten te bedienen. Wij hebben gekeken naar mogelijkheden waardoor cliënten de devices, apparaten, maar ook game controllers toch zelfstandig kunnen bedienen.

Interesse?
Meer info & aanmelden via zorglab@zozijn.nl

Het hele programma in die week is te vinden op: Slimme Zorgestafette


Terug naar nieuwsoverzicht