Bel ons
 • 088 - 5753000
 • [javascript protected email address]

Observatie, advies en behandeling


Zozijn biedt veel observatie-, diagnose- en adviesmogelijkheden. Voor kinderen en volwassenen. Dit betreft vaak verschillende aspecten van iemands leven: lichamelijk, psychisch, gedragsmatig of  sociaal. Of een combinatie daarvan. Bekijk wat we voor je kind en gezin of jou kunnen betekenen.

 • Observatie, advies en behandeling voor kinderen

  Een goed advies is goud waard, helemaal als het om je eigen kind gaat. Misschien heb je voldoende aan een eenvoudige opvoedtip waarmee je verder kunt. Soms is ons voorstel om meer onderzoek te doen in ons orthopedagogisch centrum of een van onze observatie- en adviescentra.

 • Observatie, advies en behandeling voor mensen met een verstandelijke beperking

  Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid advies over alle aspecten die te maken hebben met het leven met een beperking. Of juist voor een uitgebreid advies over het leven met een familielid met een beperking. Een goed advies over wat er mogelijk is en wat je zelf kunt doen, kan erg welkom zijn. We hebben veel professionals bij Zozijn die door korte lijnen snel kunnen helpen.

 • Observatie, advies en behandeling voor mensen niet-aangeboren hersenletsel

  Hersenletsel na een ongeval, een CVA of bijvoorbeeld een herseninfarct kan je leven enorm veranderen. Je kunt het gevoel krijgen dat je de grip op je leven kwijt bent. Wij zijn gespecialiseerd in de omgang met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. We helpen je weer grip op je leven te krijgen. Naast observatie en advies maken we gebruik van bewezen behandelmethoden zoals Hersenz en Hooi op je Vork.