Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Natasja verkeersles op de fiets
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Doe mee met Fit&Fun!


De cursus Fit&Fun is een nieuwe cursus van de Zozijn School. Met deze cursus willen we cliënten laten ervaren hoe belangrijk het is om goed met je lijf om te gaan en wat dit met je lichaam én geest doet. Om je lijf en je hoofd lang gezond te houden is het goed om regelmatig te bewegen en gezond te eten. 

Maar ja, hoe doe je dat? Wat is nu precies ‘gezond eten’? Waar moet ik dan op letten? En wat kan ik doen om meer te bewegen op een dag?

Illustratie Zozijn Vitaal

Beweging….
De trainers van de Zozijn School stemmen de cursussen altijd zoveel mogelijk af op het niveau van de cursisten in de groep. Weetjes over gezond eten, wat is nu precies gezond gewicht en welke producten kun je beter niet kopen als je minder suiker of minder vet wilt eten, wisselen we af met bewegingsoefeningen. Beweging hoeft ook zeker niet te betekenen dat je stevig moet gaan sporten, een half uur wandelen per dag is ook al heel gezond. En doe je dit samen, dan is dat nog gezellig ook!

Lekker-en-gezond.png

Maar ook ontspanning!
Als je gespannen bent of stress hebt, of als je ergens pijn hebt, voel je je meestal minder fit. Hoe kun je hier iets aan doen? Ontspanningsoefeningen kunnen daarbij heel goed helpen. Ook dat ga je ervaren tijdens de cursus.

Cursusduur
De cursus duurt totaal 10 lessen. We geven de lessen op verschillende locaties in de regio. Je hoort bij de aanmelding waar de cursus gegeven wordt.

Aanmelden?
Heb je belangstelling voor een cursus Fit&Fun? Meld je dan aan via het inschrijfformulier  zozijnschool@zozijn.nl. Of bel met 088-5751884. We zien je graag!