Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Het jaar 2023 in vogelvlucht


11 januari

Bekendmaking winnaar Vindingrijkheidprijs

De Vindingrijkheidprijs 2022 is gewonnen door Miranda Willemsen en haar collega’s van de Gasterij, de horeca in Wilp, voor het initiatief “Horecabonnen voor cliënten”.

Lees meer >

Studenten presenteren onderzoeken
24 januari

Presentatie onderzoeken studenten Saxion

Jaarlijks voeren studenten bij ons diverse onderzoeken uit. Daar zijn we blij mee want de opgedane kennis uit deze onderzoeken gebruiken we weer in onze dagelijkse praktijk.

Lees meer >

Theateravond Daniël de Brouwerschool
16 maart

Succesvolle theateravond Daniël de Brouwerschool

Leerlingen van de Daniël de Brouwerschool presenteerden toneel- en dansstukjes.

Lees meer >

Ballonnenboog Borgele
6 april

Feestelijke opening Borgele

Onder belangstelling van vele verwanten, bewoners, buurtgenoten en medewerkers van Zozijn werd op donderdag 6 april de locatie Borgele feestelijk geopend.

Lees meer >

Voorbeeld van een kunstwerk
8 april

Cliënten tonen kunst bij Kunstroute

Cliënten van Zozijn doen mee met de kunstroute in Lochem.

Lees meer >

Tess gaat logeren
18 april

Informatieavond voor logeerouders

Op een informatieavond zijn geïnteresseerden geïnformeerd over logeerouderschap en hoe je op die manier echt iets kunt betekenen voor een kind.

Lees meer >

16 mei

Open dag bij De Repro en het Zorglab van Zozijn

Belangstellenden konden kennismaken met de veelzijdige ontwerp, print- en (be)drukservice van De Repro. Bij het Zorglab konden ze ervaren hoe slimme technologie bijdraagt aan een zelfstandiger en plezieriger leven.

Lees meer >

22 mei

Lente gevierd in Wilp

Zonnebril op, korte mouwen aan, wandelen maar in het zonnetje! In Wilp hebben we genoten van de ‘Vier de Lente wandeling’. Tijdens de wandeling werden veel zintuigen geprikkeld.

Lees meer >

24 juni

Open dag boerderij Buitenkans

Op boerderij Buitenkans in Breedenbroek kon iedereen kennismaken met de medewerkers, de activiteiten op de boerderij, de producten die er worden gemaakt, en met het tuinteam Buitenom.

Lees meer >

27 juni

Heerlijk Zomerfeest

Wat een mooi zomerfeest hebben we gevierd op De Lathmer. Cliënten, familie, collega’s, stagiairs en vrijwilligers hebben genoten van alles wat er te doen was, dit jaar in Disney-sprookjes-thema.

Lees meer >

21 september

Feestelijke opening vernieuwde kledingruilwinkel ’t KleedGoed

De vernieuwde winkel ’t KleedGoed is een kledingruilwinkel die wordt gerund door cliënten van Zozijn’s dagcentrum ’t Laer. Samen met cliënten, vrijwilligers, klanten en medewerkers werd daar een feestelijk moment van gemaakt.

Lees meer >

22 september

Lachende gezichten op de 59ste kermis op De Lathmer in Wilp

Tijdens de 59ste kermis op De Lathmer is er op en top genoten van de attracties, de spelletjes, het eten en drinken en vermaak met clown Mia en ’t zonnetje van Zozijn’.

Lees meer >

4 oktober

Zozijn exposeert op Art Brut Biënnale

Art Brut Biënnale in Hengelo is een tweejaarlijkse kunstmanifestatie om meer bekendheid te geven aan Art Brut kunst en kunstenaars. Art Brut kunst is kunst in z’n meest rauwe vorm, gemaakt door mensen met een (psychische) beperking).

Lees meer >

28 oktober

Geslaagd jubileumfeest bij kinderboerderij De Schouw!

Kinderboerderij De Schouw hun 40-jarig jubileum. Cliënten en medewerkers van De Schouwberg hielpen enthousiast mee bij de diverse activiteiten en spelletjes.

Lees meer >

De Oever en Reudink
24 november

Samenwerking biologisch veevoederbedrijf en Dagcentrum De Oever

“Hoe kunnen we er met lokale bedrijven voor zorgen dat onze cliënten dagelijks iets doen wat zin geeft?”. Vanuit deze gedachte kwamen Dagcentrum De Oever en Reudink, een bedrijf dat biologisch veevoer produceert en verkoopt, met elkaar in contact.

Lees meer >