088- 5753000

Nieuws

item.Title

Sinterklaas bezoekt Daniël de Brouwerschool

5 december 2017

Net als andere jaren bezochten ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten de Daniël de Brouwerschool. De leerlingen, ouders en het personeel stonden Sint op het schoolplein op te wachten en uit de verte zagen ze de mooie gouden staf van Sint al toen hij via het voetpad langs de busbaan kwam aan gelopen.

Lees meer
item.Title

Kijk de uitzending van SkyRegio over vrijwilligerswerk bij Zozijn!

30 november 2017

"Vrijwilligers kunnen zorgen voor extra aandacht, extra handen, sfeer en rust en dat is onmisbaar!", zegt vrijwilligerscoördinator Marjolijn in de uitzending van SkyRegio / Werken in Voorst. Samen met vrijwilliger Yvonne vertelt ze over vrijwilligerswerk bij Zozijn, met name in Wilp. Yvonne begeleidt cliënten tijdens feestavonden en beschrijft wat dat voor haar betekent.

Lees meer

Maria van Toor en Ria Reijmer nemen afscheid van medezeggenschap Zozijn

14 november 2017

De jaarlijkse bijeenkomst van cliënten- en verwantenraden van Zozijn vond 8 november jl. plaats. De avond stond in het teken van elkaar ontmoeten en tegelijkertijd ook van afscheid nemen. Maria van Toor (adviseur medezeggenschap) en Ria Reijmer (lid centrale verwantenraad) gaan stoppen.

Lees meer
item.Title

Onderzoek zorgprogramma Terts: 2e meting

9 november 2017

Zorgprogramma Terts is ontwikkeld voor kinderen, jongeren en volwassenen, die gedragingen vertonen die zijzelf en/of hun omgeving als problematisch ervaren, zoals agressie, destructie, extreem terugtrekken en automutilatie. Deze week start de tweede meting van het onderzoek naar dit zorgprogramma. Dit is precies een jaar na de nulmeting.

Lees meer

Burgemeester en wethouder bezoeken werk en dagactiviteitenlocaties Zozijn in Doetinchem

18 oktober 2017

Burgemeester Mark Boumans en wethouder Kees Telder brachten een bezoek aan de werk en dagactiviteitenlocaties van Zozijn in Doetinchem. Na een rondleiding bij De Cirkel, De Repro, UniekKado en De Regenboog, kregen ze een heerlijke lunch aangeboden gemaakt door cliënten van De Regenboog.

Lees meer
item.Title

Genieten op de kermis op landgoed De Lathmer

22 september 2017

Zozijn - De 53ste kermis op landgoed De Lathmer in Wilp, donderdag 21 september jl., was er één met stralend weer! En dat laat ons toch ook nog net iets meer stralen op deze kermisdag. Bedankt iedereen voor jullie bijdrage er voor de cliënten een mooie kermisdag van te maken!

Lees meer
item.Title

NAH café zondag 24 september

20 september 2017

Zondag 24 september aanstaande is weer ons eerstvolgende NAH café na de vakantieperiode. We kijken er naar uit iedereen weer te zien!

Lees meer
item.Title

Contact met de wijk via lege potjes en flessen

14 september 2017

Hoe kun je de wereld van cliënten groter maken, zorgen dat ze voldoende bewegen en tegelijkertijd de banden met buurtbewoners aanhalen? In Raalte bedachten Zozijn en twee andere zorginstellingen een glas ophaalservice. We gingen een ochtend mee op pad.

Lees meer
item.Title

Rolstoelfiets voor Anneriet

31 augustus 2017

Vorige week was er een bijzondere dag voor groep Eekhoorn. Van de Junior Kamer van Doetinchem (JCI. ) kregen de cliënten uit hande van Marlot Cornielje en haar mede leden van JCI een rolstoelfiets aangeboden.

Lees meer
item.Title

Boek 'Een lepel in de soep' biedt handreiking aan mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

14 augustus 2017

Dit boek bevat ruim 20 cliënt verhalen over niet-aangeboren hersenletsel met daarbij de uitleg van Hans van Dam. Hans is jarenlang als NAH deskundige verbonden geweest aan diverse organisaties in het land, waaronder Zozijn (Op Pad). Het boek geeft niet alleen inkijk in de persoonlijke beleving van mensen die met NAH te maken krijgen , maar ook lees je de uitleg van Hans van Dam, per casus. 150 pagina’s die voorbij vliegen.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp