088- 5753000

Nieuws

item.Title

Zozijn en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

29 mei 2018

AVG

Lees meer

Samenwerking met FC Winterswijk

26 april 2018

Wasproject met FC Winterswijk

Lees meer
item.Title

Roofvogelshow op Erve Deijk

25 april 2018

Op elke eerste donderdag in alle schoolvakanties wordt er een roofvogelshow gehouden op Erve Deijk om 14.00. Deze roofvogelshow word samen met onze cliënten verzorgd door Gerrit en Jannie Zandvoort van valkerij Rijssen. Ze laten verschillende roofvogels vliegen. Er zijn buizerds, valken, uilen en een gier met een spanwijdte van 2.20 meter. Ook nemen ze Harly de witkopzeearend mee. Dit is de mascotte van voetbalclub Go Ahead Eagles. Dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. De Roofvogelshow is GRATIS te bezoeken op Erve Deijk te Holten.

Lees meer
item.Title

Zozijn opent nieuwe dagbestedingslocatie in Deventer

18 april 2018

Spikvoorde

Lees meer
item.Title

Een lepel in de soep, boek over NAH

3 april 2018

Het boek 'Een lepel in de soep' biedt een handreiking aan mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Lees meer
item.Title

De tuin op de kop bij Wooncentrum Ulft tijdens NL Doet

12 maart 2018

Ulft – Samen met begeleiders en cliënten van Zozijn staken collega’s van groen- en schoonmaakbedrijf Hacron tijdens de nationale vrijwilligersactie NL doet de handen uit de mouwen bij het wooncentrum Ulft.

Lees meer
item.Title

Nieuwe folder grondhouding Zozijn: voor clienten

15 februari 2018

Er is een nieuwe folder over de grondhouding, in eenvoudige taal. Deze folder is ontwikkeld op initiatief van, en in overleg met de centrale raad. Op 13 februari is de folder aangeboden aan de bestuurder, Peter Vriesema.

Lees meer

Willemien Poll wint de Vindingrijkheidprijs 2017!

10 januari 2018

Traditiegetrouw wordt op de nieuwjaarsbijeenkomst bij Zozijn de Vindingrijkheidprijs uitgereikt. Dit jaar ging de prijs naar Willemien Poll met haar inzending van de Zand-licht-bak. De Zand-licht-bak is een belevings- en speelmogelijkheid waarbij een cliënt met de vingers kan bewegen door zand (of zout) in een van onderaf verlichte bak. Hierdoor ontstaan mooie verlichte tekeningen en vormen in het zand. 'Cliënten die het hebben ervaren vonden het zichtbaar fijn om te doen en waren nieuwsgierig naar hoe het werkt' vertelt Willemien.

Lees meer

Kinderkerstpakket voor KC De Speeldoos Zutphen

22 december 2017

Kinderkerstpakket De Speeldoos Zutphen

Lees meer
item.Title

Sinterklaas bezoekt Daniël de Brouwerschool

5 december 2017

Net als andere jaren bezochten ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten de Daniël de Brouwerschool. De leerlingen, ouders en het personeel stonden Sint op het schoolplein op te wachten en uit de verte zagen ze de mooie gouden staf van Sint al toen hij via het voetpad langs de busbaan kwam aan gelopen.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp