088- 5753000

Nieuws

item.Title

Nieuwe folder grondhouding Zozijn: voor clienten

15 februari 2018

Er is een nieuwe folder over de grondhouding, in eenvoudige taal. Deze folder is ontwikkeld op initiatief van, en in overleg met de centrale raad. Op 13 februari is de folder aangeboden aan de bestuurder, Peter Vriesema.

Lees meer

Willemien Poll wint de Vindingrijkheidprijs 2017!

10 januari 2018

Traditiegetrouw wordt op de nieuwjaarsbijeenkomst bij Zozijn de Vindingrijkheidprijs uitgereikt. Dit jaar ging de prijs naar Willemien Poll met haar inzending van de Zand-licht-bak. De Zand-licht-bak is een belevings- en speelmogelijkheid waarbij een cliënt met de vingers kan bewegen door zand (of zout) in een van onderaf verlichte bak. Hierdoor ontstaan mooie verlichte tekeningen en vormen in het zand. 'Cliënten die het hebben ervaren vonden het zichtbaar fijn om te doen en waren nieuwsgierig naar hoe het werkt' vertelt Willemien.

Lees meer

Kinderkerstpakket voor KC De Speeldoos Zutphen

22 december 2017

Kinderkerstpakket De Speeldoos Zutphen

Lees meer
item.Title

Sinterklaas bezoekt Daniël de Brouwerschool

5 december 2017

Net als andere jaren bezochten ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten de Daniël de Brouwerschool. De leerlingen, ouders en het personeel stonden Sint op het schoolplein op te wachten en uit de verte zagen ze de mooie gouden staf van Sint al toen hij via het voetpad langs de busbaan kwam aan gelopen.

Lees meer
item.Title

Kijk de uitzending van SkyRegio over vrijwilligerswerk bij Zozijn!

30 november 2017

"Vrijwilligers kunnen zorgen voor extra aandacht, extra handen, sfeer en rust en dat is onmisbaar!", zegt vrijwilligerscoördinator Marjolijn in de uitzending van SkyRegio / Werken in Voorst. Samen met vrijwilliger Yvonne vertelt ze over vrijwilligerswerk bij Zozijn, met name in Wilp. Yvonne begeleidt cliënten tijdens feestavonden en beschrijft wat dat voor haar betekent.

Lees meer

Maria van Toor en Ria Reijmer nemen afscheid van medezeggenschap Zozijn

14 november 2017

De jaarlijkse bijeenkomst van cliënten- en verwantenraden van Zozijn vond 8 november jl. plaats. De avond stond in het teken van elkaar ontmoeten en tegelijkertijd ook van afscheid nemen. Maria van Toor (adviseur medezeggenschap) en Ria Reijmer (lid centrale verwantenraad) gaan stoppen.

Lees meer
item.Title

Onderzoek zorgprogramma Terts: 2e meting

9 november 2017

Zorgprogramma Terts is ontwikkeld voor kinderen, jongeren en volwassenen, die gedragingen vertonen die zijzelf en/of hun omgeving als problematisch ervaren, zoals agressie, destructie, extreem terugtrekken en automutilatie. Deze week start de tweede meting van het onderzoek naar dit zorgprogramma. Dit is precies een jaar na de nulmeting.

Lees meer

Burgemeester en wethouder bezoeken werk en dagactiviteitenlocaties Zozijn in Doetinchem

18 oktober 2017

Burgemeester Mark Boumans en wethouder Kees Telder brachten een bezoek aan de werk en dagactiviteitenlocaties van Zozijn in Doetinchem. Na een rondleiding bij De Cirkel, De Repro, UniekKado en De Regenboog, kregen ze een heerlijke lunch aangeboden gemaakt door cliënten van De Regenboog.

Lees meer
item.Title

Genieten op de kermis op landgoed De Lathmer

22 september 2017

Zozijn - De 53ste kermis op landgoed De Lathmer in Wilp, donderdag 21 september jl., was er één met stralend weer! En dat laat ons toch ook nog net iets meer stralen op deze kermisdag. Bedankt iedereen voor jullie bijdrage er voor de cliënten een mooie kermisdag van te maken!

Lees meer
item.Title

NAH café zondag 24 september

20 september 2017

Zondag 24 september aanstaande is weer ons eerstvolgende NAH café na de vakantieperiode. We kijken er naar uit iedereen weer te zien!

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp