088- 5753000

Nieuws

item.Title

Contact met de wijk via lege potjes en flessen

14 september 2017

Hoe kun je de wereld van cliënten groter maken, zorgen dat ze voldoende bewegen en tegelijkertijd de banden met buurtbewoners aanhalen? In Raalte bedachten Zozijn en twee andere zorginstellingen een glas ophaalservice. We gingen een ochtend mee op pad.

Lees meer
item.Title

Rolstoelfiets voor Anneriet

31 augustus 2017

Vorige week was er een bijzondere dag voor groep Eekhoorn. Van de Junior Kamer van Doetinchem (JCI. ) kregen de cliënten uit hande van Marlot Cornielje en haar mede leden van JCI een rolstoelfiets aangeboden.

Lees meer
item.Title

Boek 'Een lepel in de soep' biedt handreiking aan mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

14 augustus 2017

Dit boek bevat ruim 20 cliënt verhalen over niet-aangeboren hersenletsel met daarbij de uitleg van Hans van Dam. Hans is jarenlang als NAH deskundige verbonden geweest aan diverse organisaties in het land, waaronder Zozijn (Op Pad). Het boek geeft niet alleen inkijk in de persoonlijke beleving van mensen die met NAH te maken krijgen , maar ook lees je de uitleg van Hans van Dam, per casus. 150 pagina’s die voorbij vliegen.

Lees meer
item.Title

Dikke dame - column van Ben Beijer over UniekKado

14 juli 2017

Ben Beijer schreef een mooie column over Zozijn UniekKado in Doetinchem. De column verscheen 12 juli 2017 in Doetinchems Vizier.

Lees meer
item.Title

Cliënten doen mee met ‘Samen Doetinchem’ en ontvangen certificaat

7 juli 2017

Zozijn - ‘Samen Doetinchem’ is een taalproject waarin vluchtelingen met een verblijfsvergunning activiteiten ondernemen met onder andere ouderen en mensen met een beperking. Cliënten van Werk & Dagactiviteiten Doetinchem doen hier aan mee. Wethouder Frans Langeveld reikte op 6 juli jl. een certificaat van deelneming aan hen uit.

Lees meer
item.Title

De eerste bonen plukken in Winterswijk

6 juli 2017

Zozijn - Het is weer zover: de eerste bonen in de moestuin van de Buitenwerkgroep van CAC Hilgelo in Winterswijk kunnen geplukt worden! En het wordt bijna al een traditie: cliënten brengen deze bonen naar Verpleeghuis Pronsweide in Winterswijk.

Lees meer
item.Title

Risico's nemen of risico's mijden? Kom naar de studiedag!

5 juli 2017

Mogen we risico's nemen? Moeten we risico's mijden? De Commissie Ethiek van De Passerel, Elver, SIZA en Zozijn organiseert een studiedag rondom het thema 'Risico's nemen, risico's mijden'. Dit is een keuze uit de thema's die tijdens de evaluatie van de vorige studiedag door de deelnemers zijn voorgesteld.

Lees meer

Mooie ontmoetingen voor UniekKado Terborg met burgers, bezoekers en Burgemeester

5 juli 2017

Zozijn - De zomer begint goed voor UniekKado Terborg. Afgelopen weken hadden de cliënten en medewerkers ontmoetingen met burgers, bezoekers en de burgemeester.

Lees meer
item.Title

Verrassing voor 't Laer in Etten van Stichting Geven Om Elkaar

4 juli 2017

Zozijn - Stichting GEVEN OM ELKAAR uit Gendringen schenkt Werk & Dagactiviteiten 't Laer 'n rolstoelfiets met trapondersteuning! Cliënt Alwin en vrijwilliger Kees namen de fiets in ontvangst.

Lees meer
item.Title

Zomerfeest op 't Laer in Etten

23 juni 2017

Zozijn - De zomer is goed begonnen op Werk & Dagactiviteiten ’t Laer in Etten! Gisteren was er een Zomerfeest voor de cliënten, georganiseerd door het team en Vrienden van 't Laer.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp