088- 5753000

Boek 'Een lepel in de soep' biedt handreiking aan mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

14 augustus 2017
Boek NAH open groot

Met uitleg en advies van Hans van Dam, deskundige hersenletsel "Het is als een pan soep. Op het moment dat je de lepel in de soep doet, drijven alle dingen die jij wilt pakken weg. Zo voelt het voor mij als ik informatie wil ordenen. Ik krijg er bijna geen grip op." Dit zegt Annelien Siedsma in het interview over haar niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ieder jaar lopen meer dan honderdduizend Nederlanders blijvende hersenschade op. Velen van hen zijn daarna niet meer de persoon die zij daarvoor waren. Ingrijpend voor hen en hun naasten. Het boek 'Een lepel in de soep - Verhalen en uitleg over niet-aangeboren hersenletsel' biedt een handreiking.

Waardevol voor mensen met NAH en hun naasten

'Een lepel in de soep - Verhalen en uitleg over niet-aangeboren hersenletsel' bevat openhartige interviews met mensen met NAH. Ieder interview zoomt in op één aspect van niet-aangeboren hersenletsel, zoals geheugenproblemen, vermoeidheid, taal- en spraakproblemen en achterdocht. Voor veel mensen met NAH en hun naasten zal er herkenning zijn. Bij elk interview geeft Hans van Dam, deskundige hersenletsel, uitleg en advies. De combinatie van persoonlijke verhalen met deskundige uitleg is de kracht van dit boek. Dat maakt het waardevol voor mensen met NAH en hun naasten. En ook voor hulpverleners die in hun werk mensen met NAH ontmoeten.

 

Bestelinformatie

Het 180 pagina's tellende boek kost € 17,50 (incl. BTW), exclusief eventuele verzendkosten (bij één exemplaar is dat € 3,60). Bij bestellingen van meer dan tien boeken geldt een korting.

Op woensdag 6 september 2017 wordt het boek gepresenteerd. Vanaf dan is het beschikbaar. Het boek is nu al te bestellen via een bestelformulier, dat is aan te vragen door te mailen naar boeknah@zozijn.nl of te bellen naar (088) 575 10 54. Of download het formulier op: www.zozijn.nl/boek

ISBN 978 90 827022 0 0

 

 

 

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp