088- 5753000

Burgemeester en wethouder bezoeken werk en dagactiviteitenlocaties Zozijn in Doetinchem

18 oktober 2017

Rosanne

Rosanne leidt de burgemeester rond bij UniekKado

Voor ons was vrijdag de 13de echt geen ongeluksdag. Want burgemeester Mark Boumans en wethouder Kees Telder brachten een bezoek aan de werk en dagactiviteitenlocaties van Zozijn in Doetinchem. Na een rondleiding bij De Cirkel, De Repro, UniekKado en De Regenboog, kregen ze een heerlijke lunch aangeboden gemaakt door cliënten van De Regenboog. De burgemeester had voor deze speciale gelegenheid zelfs zijn ambtsketen omgedaan. Dat maakte echt indruk.Veel cliënten wilden met hem op de foto want zo'n gelegenheid kun je natuurlijk niet voorbij laten gaan!

Spannend

Op alle locaties, waar de burgemeester en de wethouder kwamen, werden ze warm ontvangen. Sommige cliënten vonden het best spannend: een burgemeester op bezoek. Maar Mark Boumans en Kees Telder stelde iedereen op zijn gemak. Ze maakten een praatje met veel cliënten en toonden veel belangstelling voor de activiteiten en werkzaamheden. Zo vertelde Daan dat hij spijkerplugclips moet wegen en Hennie hoe leuk ze het vindt om bij De Cirkel en in het wijkcentrum De Zonneboom te werken.

Ali

De burgemeester met Ali bij De Cirkel

Rode loper

Voor het bezoek aan De Repro en UniekKado mocht Mark Boumans voor deze gelegenheid zijn auto parkeren op de rode loper van het ondernemerspleintje bij de Waterstraat. Natuurlijk waren de burgemeester en wethouder van harte welkom om ook de andere winkels op dit knusse pleintje te bezoeken maar daar was nu geen tijd voor. Wel nodigen de ondernemers van het pleintje de heren van harte uit voor een bezoek.

Dikke dame

Bij UniekKado kreeg de burgemeester, na de enthousiaste rondleiding van Rosanne, een mooie 'dikke dame' aangeboden door Esther. Ze had deze 'dikke dame' zelf gemaakt. Esther was voor deze gelegenheid speciaal terug gekomen van haar vrije dag om hem dit cadeau zelf aan te kunnen bieden. 'Ik heb deze 'dikke dame' niet voor niets gemaakt", aldus Esther. Bij De Repro hebben Christel en Roel uitleg gegeven over de werkzaamheden en de laatste ontwikkelingen.

Esther , Lies , Mark Boumans

Esther biedt de burgemeester een dikke dame aan

Rosanne En Kees Telder

Rosanne en wethouder Telder

Strijkpop 

Bij De Regenboog mocht Joey de rondleiding geven, dit deed hij fantastisch. Mark Boumans "Joey was een voortreffelijke gastheer en rondleider!" Bij de wasserij gaf Dennis uitleg over het hele wasproces en heeft hij een demonstratie gegeven van 'Louis' de strijkpop.

Joey

Joey leidt burgemeester Boumans rond op De Regenboog

Dennis

Dennis geeft de burgemeester uitleg over het wasproces

Lunch

Na de rondleiding van Joey hebben Mark Boumans en Kees Telder genoten van de heerlijke lunch. De ochtend is omgevlogen, Wilko Kloppenburg manager werk en dagactiviteiten Achterhoek, heeft zoveel mogelijk laten zien en verteld over onze werkwijze en Zozijn.

Erik

De burgemeester en Erik voor de lunch

Dikke burgemeester

Mark Boumans heeft ons uitgenodigd om, met een aantal cliënten, een bezoek te brengen aan het gemeentehuis. Daar krijgen we een rondleiding van hem op o.a. de reproafdeling. Deze uitnodiging nemen we natuurlijk van harte aan, maar eerst maken wij voor hem een 'dikke burgemeester'. Hoe de dikke burgemeester er precies uit komt te zien? Dat is nog een verrassing

Lies Venhorst 
Werk en Dagactiviteiten Achterhoek

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp