088- 5753000

De tuin op de kop bij Wooncentrum Ulft tijdens NL Doet

12 maart 2018
NL Doet Ulft 2018

 

Ulft - Samen met begeleiders en cliënten van Zozijn staken collega's van groen- en schoonmaakbedrijf Hacron tijdens de nationale vrijwilligersactie NL doet de handen uit de mouwen bij Wooncentrum Ulft.

 

Wooncentrum Ulft plaatste haar tuinklus op de site van NL Doet. Volgens Marcel Somsen, teamleider bij Zozijn is ' het aanzicht van de tuin erg gedateerd en niet voldoende bijgehouden de afgelopen jaren, kortom, ''een doorn'' in ons oog voor de bewoners en de begeleiding.'

 

Hacron pakt jaarlijks vrijwilligerswerk op tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland; Nl Doet. Wooncentrum Ulft was dan ook heel blij dat ze de klus van het wooncentrum uitgekozen hadden.

 

Met man en macht is de buitenruimte aangepakt. In de middag kwam ook wethouder Peter van der Wardt meehelpen met de ploeg. Achterhoekse bedrijven Venhorst plant, Netterden Zand en Loonbedrijf te Bokkel hebben een bijdrage geleverd door materiaal beschikbaar te stellen.

 

Volgens Marcel zijn de bewoners blij met de aanzet tot een hippe en frisse uitstraling' van de tuin. Wooncentrum Ulft wil een ieder bedanken voor materialen en inzet om de tuin weer een mooi aanzien te geven.


 

 

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp