088- 5753000

Kinderkerstpakket voor KC De Speeldoos Zutphen

22 december 2017

Zutphen - De kinderen van de groep Trommels van KC De Speeldoos in Zutphen hebben hun Kinderkerstpakket ontvangen én uitgepakt. Dat ging met heel veel enthousiasme.

Uitpakken
De grote doos staat midden in de kring. Eén voor één mogen alle kinderen helpen om de doos uit te pakken en de inhoud te bewonderen. Er zit van alles in zoals een knuffel, een springtouw, stoepkrijt, puzzels, auto's en een heuse zeemeermin. En voor in de poppenhoek: "Een rolletje om mee te koken!". De deegroller komt blijkbaar goed van pas!

KC De Speeldoos
In de groep Trommels zitten 8 kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 5 jaar. Ze hebben veelal een achterstand in hun ontwikkeling, gedragsproblemen of een beperking op medisch gebied. Bij de Trommels wordt gekeken naar waar ze vastlopen en hoe ze vervolgens een behandeling krijgen die het beste aansluit en helpt om verder te komen. Met behulp van veel structuur en specialisten als fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten worden de kinderen voorbereid op (speciaal) onderwijs.

Kinderkerstpakket
Behalve bij KC De Speeldoos in Zutphen worden in deze periode voor kerst 75 Medisch Kinderdagverblijven in heel Nederland verrast met een gratis Kinderkerstpakket van Goodwill®. Mogelijk gemaakt door diverse betrokken ondernemers en sponsoren. Bedoeld voor de groepen zelf of om te verdelen en mee te geven aan die kinderen die dat het hardst nodig hebben.

Tekst: uit artikel Zutphense Koerier van 21 december jl.

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp