088- 5753000

Maria van Toor en Ria Reijmer nemen afscheid van medezeggenschap Zozijn

14 november 2017

De jaarlijkse bijeenkomst van cliënten- en verwantenraden van Zozijn vond 8 november jl. plaats. De avond stond in het teken van elkaar ontmoeten en tegelijkertijd ook van afscheid nemen. Maria van Toor (adviseur medezeggenschap) en Ria Reijmer (lid centrale verwantenraad) gaan stoppen.

Pionierswerk

Peter Vriesema (bestuurder Zozijn) en Wim Bakker (Voorzitter Centrale Verwantenraad) spraken Maria toe. Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij Zozijn, nam ze deze avond afscheid. Maria werd bedankt voor haar grote inzet voor de medezeggenschap. Ze heeft veel pionierswerk verricht in haar beginjaren bij Zozijn. Dit deed ze met veel toewijding en passie. Hiervoor werd Maria met de voorzittershamer door Wim 'geridderd in de Medezeggenschap'. Voor Maria was er een mooie schaal, gemaakt door cliënten van Zozijn en een boek, samengesteld door cliënten, verwanten en collega's.

Medezeggenschap Maria van Toor

25 jaar actief

Ook Ria Reijmer werd door Wim in het zonnetje gezet. Ria zal stoppen aan het eind van dit jaar. Ria is 25 jaar actief geweest binnen de medezeggenschap en heeft met haar kennis op juridisch gebied veel betekend voor de centrale verwantenraad. Ook voor Ria was er een mooie schaal.

Medezeggenschap Ria Reijmer

En na alle mooie woorden, was het tijd voor een feestje. Hiervoor was het dweilorkest De Kroezenhøkers uit Silvolde uitgenodigd. En een feestje werd het; meezingen, assisteren van de slagwerker, de band dirigeren, polonaise, het gebeurde allemaal en maakte de avond compleet. En zo eindigde een mooie bijeenkomst.

Medezeggenschap polonaise

Debora van Vliet
Ambtelijk secretaris medezeggenschap

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp