088- 5753000

Sinterklaas bezoekt Daniël de Brouwerschool

5 december 2017
Sinterklaas Daniel de Brouwerschool 2017

WILP-  1 december.

Net als andere jaren bezochten ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten de Daniël de Brouwerschool. De leerlingen, ouders en het personeel stonden Sint op het schoolplein op te wachten en uit de verte zagen ze de mooie gouden staf van Sint al toen hij via het voetpad langs de busbaan kwam aan gelopen.

Daar werd Sinterklaas hartelijk welkom geheten en toegezongen, terwijl de Pieten pepernoten uitdeelden. Vervolgens ging het feest verder in de klassen. De oudere leerlingen hadden lootjes getrokken en prachtige surprises voor elkaar gemaakt. De jongere leerlingen brachten met hun groep een bezoekje aan de Sint en zijn Pieten in de mooi ingerichte Speelzaal. Daar konden ze laten horen hoe mooi ze kunnen zingen en dansen.  Vervolgens kregen de leerlingen allemaal een cadeautje. Het was een zeer geslaagd feest! Tot volgend jaar, Sint en Pieten!

De Daniël de Brouwerschool is een Katholieke regioschool voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen en staat op het landgoed De Lathmer van Stichting Zozijn in Wilp. Dagelijks komen ruim 210 leerlingen van 4 - 20 jaar vanuit zeven omliggende gemeenten, naar hun school midden in de Stedendriehoek. Website: www.danieldebrouwerschool.nl

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp