088- 5753000

Willemien Poll wint de Vindingrijkheidprijs 2017!

10 januari 2018

Traditiegetrouw wordt op de nieuwjaarsbijeenkomst bij Zozijn de Vindingrijkheidprijs uitgereikt. Dit jaar ging de prijs naar Willemien Poll met haar inzending van de Zand-licht-bak. De Zand-licht-bak is een belevings- en speelmogelijkheid waarbij een cliënt met de vingers kan bewegen door zand (of zout)  in een van onderaf verlichte bak. Hierdoor ontstaan mooie verlichte tekeningen en vormen in het zand.    'Cliënten die het hebben ervaren vonden het zichtbaar fijn om te doen en waren nieuwsgierig naar hoe het werkt' vertelt Willemien.

Zand licht bak 

Zand licht bak1

Volgens de jury van de Vindingrijkheidprijs is de Zand-licht-bak een mooi klein initiatief dat met hele eenvoudige middelen te realiseren is. Het is bovendien heel toegankelijk en daarmee breed te gebruiken. Willemien ontving naast mooie bos bloemen, een cheque om met haar hele team (Veld en Weide 11) uit eten te gaan.    En wil je graag ook aan de slag met de Zand-licht bak? Neem dan contact op met Willemien Poll.

Uiteraard waren er ook bloemen en een kleine attentie voor de overige inzenders van vindingrijke ideeën dit jaar. Dit waren de volgende collega's met hun vindingrijke inzendingen:

  • Judith Ellens, Petra Zilvold en Liesbeth Grit > Kook-instructie-filmpjes door begeleiders van De Lunette-Veerpoort:
  • Annelie Degens >  Samenwerking logopedie met ouderenzorg
  • Erica Haverkamp >  Cupcake workshop,  Ballochilaan, Lochem
  • Arn Groot kormelink > Kunst ateliers in Dienstencentrum Wilp
  • Lies Venhorst > Overzicht handleidingen Zozijn, dagbesteding DTC

Iedereen hartelijk bedankt voor jullie inzendingen! Meer weten over deze leuke  ideeën ? Neem contact op met de bovenstaande collega's.

En  heb je zelf een goed idee? Begin het jaar goed en stuur dat naarvindingrijk@zozijn.nl

 

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp