Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 - 5753000
  • Icoon envelop [javascript protected email address]
niet aangeboren hersenletsel, NAH

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel


Als je te maken krijgt met niet aangeboren hersenletsel (NAH), kan er veel in je leven veranderen. Je merkt misschien dat dingen je niet makkelijk meer af gaan. Of dat bepaalde vaardigheden niet meer vanzelf gaan. En misschien merk je dat zelf niet zo, maar valt het de mensen in je naaste omgeving wel op.

Wanneer je te maken hebt met hersenletsel, kun je bij ons begeleiding, zorg en ondersteuning krijgen. Hersenletsel kan ontstaan na bijvoorbeeld een ongeval of een beroerte. We leren je omgaan met de beperkingen die je ervaart door hersenletsel. En we kunnen je begeleiden: thuis, op je werk of elders. In onsze begeleiding werken we volgens de behandelmethode van Hersenz.

De begeleiding en ondersteuning door Zozijn-Op Pad richt zich volledig op mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Bekijk de mogelijkheden: 

Boek: verhalen en uitleg over niet-aangeboren hersenletsel

Het boek 'Een lepel in de soep' biedt een handreiking aan mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). En zeker ook aan de naasten van iemand met NAH, zoals verwanten, mantelzorgers en vrijwilligers.

Lees meer over het boek en hoe je het boek kan bestellen. 

Brochure

Download de brochure 'Grip op je leven' met uitgebreide informatie over onze complete dienstverlening voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).