Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Inloggen en declareren

Vrijwilligerscoördinator

Marjolijn Ober

Marjolijn Ober

06 52 76 60 92

[javascript protected email address]

Voor huidige vrijwilligers


Graag geven we jou wat meer achtergrondinformatie over Zozijn, en hoe we met elkaar omgaan als collega's, cliënten en vrijwilligers. Je leest er meer over in onderstaande brochures.

Oog voor verschil

In onze brochure 'Oog voor verschil' geven we een beeld van de cliënten bij Zozijn en de zorg die we bieden.

Download de brochure 'Oog voor verschil'

Gedragscode

De Gedragsregels die gelden binnen Zozijn, staan vastgelegd in de gedragscode. Hierin staan o.a. onze kernwaarden omschreven en lees je hoe we omgaan met social media.

Download de gedragscode

Grondhouding

In de brochure 'In dialoog met elkaar' beschrijven we onze grondhouding: hoe we liefdevol en professioneel werken en ondersteunen vanuit een gelijkwaardige dialoog. De kenmerken van elke dialoog en het voeren van een dialoog staat concreet uitgewerkt in 4 stappen.

Download de brochure 'In dialoog met elkaar'

Declaratie formulieren voor vrijwilligers

Ben jij al vrijwilliger bij ons en heb je onkosten gemaakt? Lees hieronder hoe je dit kunt declareren bij Zozijn.

Reiskosten woon-werkverkeer

Nadat je als vrijwilliger bij ons bent ingeschreven, krijg je van de manager van de locatie een mail met de inloggegevens voor je Zozijn account. Op de vrijwilligerspagina op MijnZozijn vind je o.a. het digitale programma 'Youforce'. Klik op de roze knop met Youfroce. Klik daarna op de tegel 'declareren kilometers woon-werk vrijwilliger'. En vul het formulier in. 

Onkostenformulier voor overige onkosten

Met dit formulier kun je je overige onkosten vergoed krijgen zoals reiskosten tijdens inzet als vrijwilliger, consumpties, entree, boodschappen en dergelijke. Lever dit formulier in bij de locatie waar je je inzet.

Download het Onkostenformulier voor overige onkosten