088- 5753000

Dagbesteding & Werken

Bij Zozijn hebben we dagbesteding en werk in alle soorten en maten. Van actief in de buitenlucht tot het maken van kunst in een atelier. Of liever werken in een winkel? Kan ook.

item.Title

Begeleiding naar (vrijwilligers)werk

Wanneer u wilt weten welk (vrijwilligers)werk of soort dagbesteding bij u past kunnen wij u goed begeleiden. Ook als u wilt weten waar u goed in bent. Het kan leiden tot passend (vrijwilligers) werk bij Zozijn of een betaalde baan bij een bedrijf.

Lees meer
item.Title

Dagbesteding: ervaren & beleven

Een balans tussen inspanning en ontspanning, daar gaat het om bij ervaren en beleven. Deze dagbesteding is er voor mensen met een een meervoudige beperkingen of mensen die zich goed voelen bij rustgevende activiteiten.

Lees meer
item.Title

Dagbesteding: Soos

Een Soos biedt u de mogelijkheid voor ontmoeting en inloop op een ontspannen manier. U kunt hier samen met anderen de dag doorbrengen. Bezoeken van de Soos geeft regelmaat en zorgt voor sociale contacten.

Lees meer
item.Title

Werken aan kunst & decoratie

Zozijn heeft verschillende ateliers werkplaatsen en winkels om kunst en decoratie te maken. Alle ateliers hebben hun eigen karakter maar bij allemaal kunt u volop uitdrukking geven aan uw creatieve ideeën.

Lees meer
item.Title

Werken bij een bedrijf

Als het bij u past, kunt u ook zelfstandig werken bij een bedrijf. Een jobcoach van Zozijn zoekt samen met u uit waar u goed in bent. Samen gaan jullie op zoek naar een bedrijf dat past en waar u op uw plek bent.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp