088- 5753000

Wonen & Logeren

Wonen of logeren waar u of uw kind zich thuis voelt. Dat is voor iedereen belangrijk. En daar helpen we u graag mee. Zozijn biedt veel verschillende mogelijkheden voor wonen en logeren wanneer u of uw kind een beperking heeft. Zelfstandig wonen of samen met anderen. En meer kleinschalig en beschermd wonen is ook mogelijk. En wonen in een gezinshuis of logeren bij een logeergezin. Kies hier de woon- of logeermogelijkheid die u wenst.

item.Title

Begeleid wonen

Met niet aangeboren hersenletsel (NAH) kunt u bij Zozijn wonen met deskundige begeleiding. We hebben meerdere locaties waar u zelfstandig kunt wonen.

Lees meer
item.Title

Beschermd wonen

Een ernstige verstandelijke of meervoudige beperking stelt extra eisen aan de woonomgeving. Een beschermd woonvorm bij Zozijn vormt een veilige plek, met alle ruimte, zorg en begeleiding die u nodig heeft.

Lees meer
item.Title

Logeren

Logeren is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. En soms is het nodig om even op adem te kopen. Logeren kan in één van de logeergezinnen of logeerhuizen.

Lees meer
item.Title

Wonen in een gezinshuis

In een gezinshuis woont een kind op een veilige en stabiele plek. Een thuis bij gezinshuisouders met andere kinderen. Samen met u zoeken we gezinshuisouders waarbij uw kind zich thuis kan voelen.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp