Icoon telefoon Bel ons
  • Icoon telefoon 088 - 5753000
  • Icoon envelop [javascript protected email address]

Werk en dagbesteding voor mensen met NAH


Je kunt bij ons veel verschillend werk en vormen van dagbesteding doen. De werkzaamheden of activiteiten zijn heel divers en altijd afgestemd op jou en jouw mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat je je eigen tempo bepaalt. Zo kun je bijvoorbeeld schilderen onder leiding van kunstenaars of werken met de computers. En als je gewoon graag in een ontspannen sfeer andere mensen wil ontmoeten, kan dat ook. Zozijn - Op Pad heeft twee activiteitencentra namelijk: het Plein in Doesburg of de Holterweg in Doetinchem.

Jobcoaching - NAH Begeleiding

Als je niet-aangeboren hersenletsel hebt (NAH) kun je vaak niet meer werken zoals je dat eerder gewend was. Je kunt daarom bij Zozijn gebruik maken van een jobcoach. Een jobcoach van Zozijn - Op Pad kan je helpen en begeleiden met wat voor jou mogelijk is. 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Coaching op de werkplek voor behoud van werk
  • Coaching op een onbetaalde werkplek zoals vrijwilligerswerk, stage of werkervaringsplek.
  • Coaching naar een passende daginvulling zoals een hobby, een activiteit in het verenigingsleven of naar een activiteitencentrum, zorgboerderij of kunstatelier.
  • Een combinatie van genoemde mogelijkheden met activiteiten op één van de activiteitencentra van Op Pad. Deze activiteitencentra zijn speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Onze jobcoaches hebben hun netwerk in Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant.

Om passend werk voor jou mogelijk te maken werkt Zozijn-Op Pad samen met de Zozijnschool, het Zozijn Zorglab, vrijwilligers, mantelzorgers en maatschappelijke organisaties en bedrijven. 
Wil je graag in contact komen met een jobcoach? Neem dan contact met ons op.

Indicatie

Voor dagbesteding heeft u een Wmo beschikking of Wlz indicatie nodig. Een beschikking of indicatie bepaalt hoeveel en wat voor soort zorg nodig is. Heeft u nog geen indicatie of beschikking dan helpen wij u graag op weg.

Brochure

Download de brochure 'Grip op je leven' met uitgebreide informatie over onze complete dienstverlening voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).


Locaties bij jou in de buurt