Bel ons
  • 088 - 5753000
  • [javascript protected email address]

Werk en dagbesteding voor mensen met NAH


Je kunt bij ons veel verschillend werk en vormen van dagbesteding doen. De werkzaamheden of activiteiten zijn heel divers en altijd afgestemd op jou en jouw mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat je je eigen tempo bepaalt. Zo kun je bijvoorbeeld schilderen met (of 'onder'?) van kunstenaars of werken met de computers. En als je gewoon graag in een ontspannen sfeer andere mensen wil ontmoeten, kan dat ook. Zozijn - Op Pad heeft twee activiteitencentra namelijk: het Plein in Doesburg of de Holterweg in Doetinchem.
Je kunt ook gebruik maken van een jobcoach die je begeleidt in het zoeken naar passend (vrijwilligers) werk en ondersteunt op een werkplek. Dat kan gaan om betaald en onbetaald werk. Om passend werk mogelijk te maken werkt Zozijn Op Pad samen met de Zozijnschool, het Zozijn Zorglab, vrijwilligers, mantelzorgers en maatschappelijke organisaties en bedrijven. Onze jobcoaches hebben hun netwerk in Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant.

Passend werk kan verschillende vormen hebben en zowel betaald en onbetaald zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Coaching op de werkplek voor het behoud van werk
  • Coaching op een onbetaalde werkplek zoals vrijwilligerswerk, stage of werkervaringsplek
  • Coaching naar een passende daginvulling zoals bijvoorbeeld een hobby, een activiteit in het verenigingsleven of naar een activiteitencentrum, zorgboerderij of kunstatelier
  • Dagbesteding op één van de twee activiteitencentra van Zozijn-Op Pad voor onder meer creatieve activiteiten, schilderen, bewegen op muziek (RGM), werken met zorgtechnologie in samenwerking met het Zozijn Zorglab en scholing vanuit de Zozijnschool.

Indicatie

Voor dagbesteding heeft u een Wmo beschikking of Wlz indicatie nodig. Een beschikking of indicatie bepaalt hoeveel en wat voor soort zorg nodig is. Heeft u nog geen indicatie of beschikking dan helpen wij u graag op weg.


Locaties bij jou in de buurt