088- 5753000

Pannerden - Woongroep Pannerden

Voor wie

Deze locatie is geschikt voor cliënten die begeleid zelfstandig kunnen wonen. Alle cliënten wonen in een eigen appartement. De cliënten zijn meestal geboren en getogen in Pannerden.

Begeleiding


De begeleiding gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt. Op de momenten dat cliënten naar de dagbesteding zijn, is er geen begeleiding aanwezig. Cliënten kunnen dan wel een medewerker telefonisch bereiken. De cliënt zal dan soms even moeten wachten tot de begeleider er is.

Situatie

Woongroep Pannerden is een ouderinitiatief. Het bestuur en de familie zijn verantwoordelijk voor de huisvesting en voor het afstemmen van de zorg met Zozijn. In het complex wonen ook huurders die geen zorg van Zozijn ontvangen.
De woongroep heeft een gezamenlijke ruimte. Dit is de uitvalsbasis voor de begeleiding. Verder kunnen cliënten hier samen eten en drinken en samen met de begeleiders koken. In overleg zijn huisdieren toegestaan als de cliënt er zelf voor kan zorgen. Cliënten hebben ook inspraak op het gebied van beleid en de dagelijkse gang van zaken.

De appartementen

De zes appartementen hebben elk een entree, woonkamer, slaapkamer, keuken, toilet en douche. De appartementen zijn verdeeld over drie etages. In het complex is een lift aanwezig. Elke huurder heeft de beschikking over een schuurtje op de begane grond.

Omgeving

Het appartementencomplex ligt aan de Claudius Civilisstraat midden in Pannerden.

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp