Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
DB Laan van Borgele buitenkant voor

Dagbesteding Borgele - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Bij de Zozijn locatie aan de Laan van Borgele in Deventer is er op de begane grond een prachtige ruimte waarin dagbesteding wordt geboden. De mensen die bij deze dagbesteding komen, wonen voor het merendeel ook in ditzelfde pand. De groep bestaat voor een groot deel uit oudere cliënten, maar ook jongere cliënten kunnen vanzelfsprekend meedoen!

Balans tussen in- en ontspanning

De dagbesteding is gericht op een sfeervolle dagbesteding, waarbij de deelnemers zichzelf mogen zijn en rekening houden met elkaar. We proberen de zintuigen zoveel mogelijk te prikkelen en stemmen de activiteiten daarop af. Daarbij wordt rekening houdend met de fysieke mogelijkheden. Een goede balans tussen in- en ontspanning staat hierbij voorop.

Individueel of in groepsvorm

We bieden een vast weekprogramma aan met groepsgerichte en individuele activiteiten. Maandelijks organiseren we een themaochtend, passend bij de tijd van het jaar. Verjaardagen en feestdagen en andere speciale gelegenheden krijgen bij ons veel aandacht.

Eigen regie

Voorop staat dat iedere cliënt zelf de regie heeft en kan bepalen wel of niet mee te doen met de groepsactiviteit of soms alleen wil genieten van de sfeer en gezelligheid tijdens de activiteit.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werken en dagbesteding bij Borgele? Neem contact met ons op!

  • DB Laan van Borgele buitenkant voor
  • DB Borgele buitenkant achter
  • DB Laan van Borgele dagbestedingsruimte