Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Samen Thuis


ZozijnTV

Aflevering 86 (1 juni 2024)

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/_nqm7SohjQw?si=_sX8ub_wKGHNGX_d

Bekijk alle afleveringen van ZozijnTV

Wat is Samen Thuis?

Op Samen Thuis geven we tips hoe je je tijd op een leuke en leerzame manier in kunt vullen. Zo delen we oefeningen, filmpjes, online spelletjes, boeken(tips) en werkbladen die je zelf kunt doen. En dat op allerlei verschillende leerniveaus. Ook nemen we iedere keer weer een ander onderwerp of thema waar je mee aan de slag kunt. 

Vragen of hulp?

Heb je vragen over een bepaald onderwerp of wil je hulp bij een bepaald onderwerp? Laat het ons weten via SamenThuis@zozijn.nl. Dan neemt één van de medewerkers contact met je op. 

Klik op de plaatjes hieronder en kijk wat we voor je hebben verzameld

 • EK 2024 EK voetbal

  Heb jij ook zo'n zin in het EK voetbal en beleef jij graag alle wedstrijden mee? Kom nog meer in de stemming op de themapagina van Samen Thuis. Hier vind je allerlei leuke activiteiten rondom dit thema.

 • Mooie lente achtergrond met verschillende soorten tulpen Lente

  Het is lente en bij Samen Thuis zijn de lentekriebels al volop aanwezig. Tips voor leuke filmpjes, spelletjes, apps en meer om mee aan de slag te gaan en die te maken hebben met de lente. Ga snel kijken en doe mee!

 • Zozijn tv 2024 Zozijn TV

  Bekijk alle afleveringen van Zozijn TV

 • Logo Game On Games/spelletjes en ontspanning

  Bekijk onze tips voor games/spelletjes en ontspannende activiteiten op verschillende leerniveaus om zelf mee bezig te gaan tijdens deze corona-tijd.

 • Bewegen - pictogrammen Bewegen en muziek

  Bekijk onze tips om lekker in beweging te blijven en luister naar leuke muziek

 • Apparaten Uitleg over het gebruik van smartphone en andere apparaten

  Bekijk onze tips voor uitleg over het gebruik van je smartphone om contact te houden.