Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Wonen


Wonen waar je je thuis voelt. Dat is voor iedereen belangrijk. En daar helpen we je graag mee. Bij Zozijn kun je als kind of volwassene wonen op verschillende manieren. Van begeleid wonen in je eigen appartement, tot wonen in een beschermende omgeving op een landgoed. Ook hebben we meerdere gezinshuizen. Wat past het beste bij jou of jullie gezin? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. 


Locaties bij jou in de buurt
  • Wonen voor kinderen Wonen voor kinderen met een beperking

    Lukt het als ouder of verzorger niet meer om (tijdelijk) voor je kind te zorgen? In een beschermende woonvorm kan het kind de zorg en ondersteuning krijgen die het nodig heeft.

  • verstandelijke beperking en psychiatrie Wonen voor mensen met een verstandelijke beperking

    Bij Zozijn kun je op verschillende manieren wonen. Van begeleid wonen in je eigen appartement, tot wonen in een beschermende omgeving op een landgoed. Ook hebben we meerdere gezinshuizen. Wat past het beste bij jou?

  • wonen met niet aangeboren hersenletsel Wonen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

    Wanneer je niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebt, is zelfstandig wonen niet altijd meer vanzelfsprekend. Begeleiding in je omgeving kan, soms tijdelijk, noodzakelijk zijn. Dat kan op verschillende manieren. Bekijk wat Zozijn kan bieden.