Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Onderwijs: ontwikkelen en leren


Iedereen die dat wil, kan zich een leven lang ontwikkelen en blijven leren. Ook bij Zozijn. Of je nu kind bent, volwassen of oudere. Met een lichte of een ernstige beperking: ontwikkelen en leren willen we faciliteren en stimuleren.

  • Cliënten aan tafel Zozijnschool Zozijn School

    De Zozijn School is er speciaal voor de cliënten van Zozijn. De trainers geven cursussen op allerlei gebieden, van leren koken tot sociale vaardigheden en digivaardiger worden op je tablet of smartphone. Meer eigen regie krijgen en vergroten van de zelfredzaamheid staan hierbij centraal.

  • Kinderhand met Lego Onderwijs voor kinderen met een beperking

    Elk kind kan zich bij Zozijn een leven lang ontwikkelen en blijven leren. Met een lichte of een ernstige beperking: ontwikkelen en leren faciliteren en stimuleren we. Door het geven van bijvoorbeeld extra ondersteuning of behandeling.

  • Dagbesteding Doesburg NAH - client met medewerker (close-up) Training voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

    Bij Zozijn bieden we trainingen om vaardigheden en kennis (opnieuw) eigen te maken of te verbeteren voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).