Icoon telefoon Bel ons
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Onderwijs: ontwikkelen en leren


Iedereen die dat wil, kan zich een leven lang ontwikkelen en blijven leren. Ook bij Zozijn. Of je nu kind bent, volwassen of oudere. Met een lichte of een ernstige beperking: ontwikkelen en leren willen we faciliteren en stimuleren.

 • Cliënten aan tafel Zozijnschool Zozijn School

  Wil jij leren op je werk zodat je steeds zelfstandiger je taken gaat doen? Wil je iets nieuws leren in je eigen woning of in het dagelijks leven? Ben je op weg naar zelfstandig wonen? Dat kan allemaal bij de Zozijn School. Onze cursussen zorgen ervoor dat jij jezelf beter kunt redden. Al dan niet met hulp van familie, vrijwilligers of ondersteuners. Bovendien zijn er cursussen Beleven & ervaren.

 • Kinderhand met Lego Onderwijs voor kinderen met een beperking

  Elk kind kan zich bij Zozijn een leven lang ontwikkelen en blijven leren. Met een lichte of een ernstige beperking: ontwikkelen en leren faciliteren en stimuleren we. Door het geven van bijvoorbeeld extra ondersteuning of behandeling.

 • Onderwijs voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

  Bij Zozijn bieden we training en scholing om vaardigheden en kennis (opnieuw) eigen te maken of te verbeteren voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

 • Training voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

  Wij bieden training op maat voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) gericht op het opnieuw aanleren van (verloren) vaardigheden. Dit betreft praktische en sociale vaardigheden op het gebied van wonen, werken/dagbesteding en vrije tijd. Training kan aansluitend na revalidatie zijn of later wanneer de behoefte daarna duidelijker wordt. De training kan meer of minder intensief zijn.