Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Onderzoek, advies en behandeling


Zozijn biedt veel mogelijkheden voor onderzoek, advies en behandeling. Voor kinderen en volwassenen. Dit betreft vaak verschillende aspecten van iemands leven: lichamelijk, psychisch, gedragsmatig of  sociaal. Of een combinatie daarvan. Bekijk wat we voor je kind en gezin of jou kunnen betekenen.

 • Opgroei en opvoedvragen, gedragsproblemen, specialistische jeugdzorg Onderzoek, advies en behandeling voor kinderen met een ontwikkelingsprobleem

  Een goed advies is goud waard, helemaal als het om je eigen kind gaat. Misschien heb je voldoende aan een eenvoudige opvoedtip waarmee je verder kunt. Soms is ons voorstel om meer onderzoek te doen in ons orthopedagogisch centrum of een van onze onderzoek- en adviescentra.

 • Medewerker en cliënt ambulant Onderzoek, advies en behandeling voor mensen met een verstandelijke beperking

  Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid advies over alle aspecten die te maken hebben met het leven met een beperking. Of juist voor een uitgebreid advies over het leven met een familielid met een beperking. Een goed advies over wat er mogelijk is en wat je zelf kunt doen, kan erg welkom zijn. We hebben veel professionals bij Zozijn die door korte lijnen snel kunnen helpen.

 • Jan en Agnes - onderzoek advies en behandeling nah Onderzoek, advies en behandeling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

  Hersenletsel na een ongeval, hersenbloeding of door een hersentumor kan je leven enorm veranderen. Je kunt het gevoel krijgen dat je de grip op je leven kwijt bent. Wij zijn gespecialiseerd in de omgang met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. We helpen je weer grip op je leven te krijgen. Naast onderzoek en advies maken we gebruik van bewezen methoden zoals Hooi op je Vork en Ronnie Gardiner Methode (RGM) en de behandelmethode Hersenz.

 • De Praktijk De Zozijn Praktijk: behandeling van psychische klachten

  De Zozijn Praktijk biedt onderzoek en behandeling voor kinderen en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH), die last hebben van psychische klachten, van lichte tot matige psychiatrische problematiek.