Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
nah woonvormen
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Wonen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)


Ieder mens wil zo zelfstandig mogelijk wonen. Wanneer je niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebt is zelfstandig wonen niet altijd meer vanzelfsprekend. Begeleiding in je omgeving kan, soms tijdelijk, noodzakelijk zijn. Dat kan op verschillende manieren. Bij ons kun je wonen met veel of juist minimale begeleiding. In een eigen appartement of in een huis samen met anderen. De mate en de vorm van de begeleiding hangt af van jouw wensen en mogelijkheden. 

Zozijn-Op Pad heeft meerdere woonlocaties. Het aantal uren waarop één of meerdere begeleiders aanwezig zijn, verschilt per woning. De meeste woningen hebben 24-uurs begeleiding.

'Ik ervaar het als normaal wonen, ook al is er 24-uurs begeleiding. Dat komt doordat dit echt mijn eigen appartement is, waar ik de privacy heb die ik graag wil hebben.'

Wil je meer weten over wonen bij Zozijn-Op Pad of andere dienstverlening voor mensen met NAH? 

Neem dan gerust contact met ons op. 

Bekijk hieronder ook onze locaties of download onze brochure.

Brochure

Download de brochure 'Grip op je leven' met uitgebreide informatie over onze complete dienstverlening voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).


Locaties bij jou in de buurt
  • De Leest buitenaanzicht De Leest: woning voor mensen met NAH en een intensieve zorgvraag

    In februari 2021 heeft Op Pad een nieuwe woning in gebruik genomen: woning De Leest in de wijk Leesten in Zutphen. Het is de eerste woning van Op Pad waar ook verpleging wordt geboden. De mensen die hier wonen, hebben door hun niet-aangeboren hersenletsel een intensieve zorgvraag.

  • Trainingshuis in Doetinchem Trainingshuis helpt mensen met NAH op weg naar zo zelfstandig mogelijk wonen

    Op Pad heeft al bijna twintig jaar een trainingshuis, dat sinds enkele jaren is gevestigd aan de Meestersstraat in Doetinchem. Hier wonen, ieder in een eigen appartement, acht cliënten die een training volgen. De training is vooral gericht op zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen en op het leren leven met hersenletsel.