Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Logeren


Heb je behoefte aan een paar dagen zonder alle zorgtaken? Of hebben de andere gezinsleden aandacht nodig? Zozijn biedt zowel voor kinderen als voor mensen met een beperking en niet-aangeboren hersenletsel verschillende mogelijkheden om tijdelijk ergens te logeren. Wij zoeken een logeerplaats waar je kind of jij je thuis voelt, en waar de zorg en begeleiding is die het nodig heeft. Bekijk de verschillende mogelijkheden. 


Locaties bij jou in de buurt
  • Logeren in een logeerhuis Logeren voor kinderen met een beperking

    Soms heb je als ouder of verzorger van een kind met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking even een adempauze nodig. Wij kunnen de zorg tijdelijk van je overnemen.

  • Logeren NAH Logeren voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

    Je kunt bij ons tijdelijk wonen met deskundige begeleiding en ondersteuning wanneer je een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hebt. Dat kan voor één nacht tot enkele weken. Als je komt logeren, krijg je de begeleiding die je wenst. Zo kun je kiezen of je op de groep eet of alleen op je kamer. Veel mensen met NAH wonen thuis met een partner of gezin. Dat kan voor iedereen belastend zijn. Deze logeermogelijkheid is bedoeld om jou en je naasten de gelegenheid te geven ‘even op adem te komen’.