Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Icoon telefoon
Contact met Zozijn

Wonen voor mensen met een verstandelijke beperking


Bij Zozijn kun je op verschillende manieren wonen. Van begeleid wonen in je eigen appartement, tot wonen in een beschermende omgeving op een landgoed. Ook hebben we meerdere gezinshuizen. Wat past het beste bij jou? 

Begeleid wonen

Begeleid wonen kan in een eigen appartement of samen met anderen. Hoe je ook woont, de begeleiding is altijd vertrouwd en vakkundig. We ondersteunen bij wat jou verder helpt. 

Wonen in een beschermende omgeving

Bij Zozijn kun je wonen in een beschermende omgeving wanneer je behoefte hebt aan regelmaat, overzicht en passende activiteiten. In Raalte en op landgoed De Lathmer in Wilp bieden we specifieke woningen voor mensen met een intensieve zorg- of ondersteuningsvraag. Op deze locaties is er 24 uur per dag zorg en ondersteuning. Een veilige plek dus, met alle ruimte, zorg en begeleiding die nodig is. 

Wonen in een gezinshuis

Wonen in een gezinshuis betekent wonen op een veilige en stabiele plek. Een eigen thuis in een gezin en met andere volwassenen met een beperking. Zozijn heeft meerdere gezinshuizen voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.
Lees hier Een dag in het gezinshuis van Wilma en Frans.


Locaties bij jou in de buurt