Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis

Ik zoek


 • Wonen De Kemphaan Raalte Wonen

  Wonen waar je je thuis voelt. Dat is voor iedereen belangrijk. En daar helpen we je graag mee. Bij Zozijn kun je als kind of volwassene wonen op verschillende manieren. Van begeleid wonen in je eigen appartement, tot wonen in een beschermende omgeving op een landgoed. Ook hebben we meerdere gezinshuizen. Wat past het beste bij jou of jullie gezin?

 • Tafel met koptelefoon Onderzoek, advies en behandeling

  Zozijn biedt veel mogelijkheden voor onderzoek, advies en behandeling. Voor kinderen en volwassenen. Dit betreft vaak verschillende aspecten van iemands leven: lichamelijk, psychisch, gedragsmatig of sociaal. Of een combinatie daarvan. Bekijk wat we voor je kind en gezin of jou kunnen betekenen.

 • Logeren Logeren

  Heb je behoefte aan een paar dagen zonder alle zorgtaken? Of hebben de andere gezinsleden aandacht nodig? Zozijn biedt zowel voor kinderen als voor mensen met een beperking en niet-aangeboren hersenletsel verschillende mogelijkheden om tijdelijk ergens te logeren. Wij zoeken een passende logeerplaats waar je kind of jij je thuis voelt, en waar de zorg en begeleiding is die het nodig heeft.

 • Cliënten zagen hout Werk en dagbesteding: doen wat bij je past

  Doen wat bij je past. Bij Zozijn hebben we werk en dagbesteding in alle soorten en maten. Er is altijd een plek die bij je past. Ongeacht je vraag of beperking. Neem contact met ons op om jouw ideale plek te vinden.

 • Verzorgingsgebied Zozijn incl ambulante zorg Begeleiding in je eigen omgeving (ambulante zorg)

  Ambulante begeleiding betekent dat wij je ondersteunen of  begeleiden in je  eigen omgeving. Zorg, begeleiding en ondersteuning vindt steeds vaker thuis plaats. In veel gemeenten werkt Zozijn hierbij samen met andere (zorg)organisaties. En we werken vaak samen met (wijk)teams.

 • Leerlingen met docente en laptop Onderwijs: ontwikkelen en leren

  Iedereen die dat wil, kan zich een leven lang ontwikkelen en blijven leren. Ook bij Zozijn.  Of je nu kind bent, volwassen of oudere. Met een lichte of een ernstige beperking: ontwikkelen en leren willen we faciliteren en stimuleren.

 • Cliënt met 2 ezels in stal 24-uurs voorziening voor VG complexe zorg

  In Wilp ligt landgoed De Lathmer. Op het landgoed wonen bijna 400 mensen die zich thuis voelen in een beschermende leefomgeving en intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Onze specialistisch ondersteuners geven die met aandacht, warmte en vindingrijkheid.

 • Handen van volwassene en kind Dagbehandeling voor kinderen

  Je kind kan een dagdeel of een aantal dagdelen terecht bij een orthopedagogisch centrum van Zozijn. Sommige kinderen bezoeken het centrum in combinatie met de reguliere opvang of peuterspeelzaal in de buurt of gezinsondersteuning thuis.

 • Lucht met zon achter de wolken Palliatieve zorg

  Sterven en het verlenen van palliatieve en terminale zorg is onderdeel van het leven. Voor cliënten die (soms) het grootste deel van hun leven bij Zozijn verblijven, zijn deze fases daarom onderdeel van het zorgproces.

 • GBVT samen spelen Gespecialiseerde begeleiding vrije tijd (GBVT)

  Voor kinderen en jongeren bieden we verschillende vormen van gespecialiseerde begeleiding in vrije tijd. Bijvoorbeeld na school of tijdens vakanties.

 • Zozijn Samen Thuis Samen Thuis

  Wil je graag tips om leuk en leerzaam bezig te zijn? Kijk hier voor oefeningen, filmpjes, online spelletjes, boeken(tips) en werkbladen om zelf mee bezig te gaan. En dat op allerlei verschillende leerniveaus.