Bel ons
 • 088 - 5753000
 • [javascript protected email address]

Ik zoek


 • Wonen

  Wonen waar je je thuis voelt. Dat is voor iedereen belangrijk. En daar helpen we je graag mee. Bij Zozijn kun je als kind of volwassene wonen op verschillende manieren. Van begeleid wonen in je eigen appartement, tot wonen in een beschermde omgeving op een landgoed. Ook hebben we meerdere gezinshuizen. Wat past het beste bij jou of jullie gezin?

 • Logeren

  Heb je behoefte aan een paar dagen zonder alle zorgtaken? Of hebben de andere gezinsleden aandacht nodig? Zozijn biedt zowel voor kinderen als voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel verschillende mogelijkheden om tijdelijk ergens te logeren. Wij zoeken een logeerplaats waar je kind of jij je thuis voelt, en waar de zorg en begeleiding is die het nodig heeft.

 • Werk en dagbesteding

  Doen wat bij je past. Bij Zozijn hebben we werk en dagbesteding in alle soorten en maten. Er is altijd een plek die bij je past. Ongeacht je vraag of beperking. Neem contact met ons op om jouw ideale plek te vinden.

 • Observatie, advies en behandeling

  Zozijn biedt veel observatie-, diagnose- en adviesmogelijkheden. Voor kinderen en volwassenen. Dit betreft vaak verschillende aspecten van iemands leven: lichamelijk, psychisch, gedragsmatig of sociaal. Of een combinatie daarvan. Bekijk wat we voor je kind en gezin of jou kunnen betekenen.

 • Begeleiding in je eigen omgeving (ambulant)

  Ambulante begeleiding betekent dat wij je ondersteunen of  begeleiden in je  eigen omgeving. Zorg, begeleiding en ondersteuning vindt steeds vaker thuis plaats. In veel gemeenten werkt Zozijn hierbij samen met andere (zorg)organisaties. En we werken vaak samen met (wijk)teams.

 • Onderwijs

  Iedereen die dat wil, kan zich een leven lang ontwikkelen en blijven leren. Ook bij Zozijn.  Of je nu kind bent, volwassen of oudere. Met een lichte of een ernstige beperking: ontwikkelen en leren willen we faciliteren en stimuleren.

 • 24-uurs voorziening voor VG complexe zorg

  In Wilp ligt landgoed De Lathmer. Op het landgoed wonen bijna 400 mensen die zich thuis voelen in een beschermende leefomgeving en intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Onze specialistisch ondersteuners geven die met aandacht, warmte en vindingrijkheid.

 • Dagbehandeling voor kinderen

  Je kind kan een dagdeel of een aantal dagdelen terecht bij een orthopedagogisch centrum van Zozijn. Sommige kinderen bezoeken het centrum in combinatie met de reguliere opvang of peuterspeelzaal in de buurt of gezinsondersteuning thuis.