Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
Woningen met tuin De Kemphaan Raalte

Dagcentrum De Kemphaan - dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking


Ontwikkelen vanuit een veilige basis

Dat kan bij Dag Activiteiten Centrum (DAC) De Kemphaan in Raalte. Wij bieden dagbesteding op maat en onze locatie is geschikt voor het verzorgen van mensen met een meervoudige beperking. Wij hebben vier basisgroepen met elk een eigen karakter die je een passende en veilige basis biedt. 

Je kunt beleven, creatief bezig zijn of arbeidsmatig werk leveren. Als het beter bij je past om de activiteiten individueel te doen, dan kan dat. We kijken naar wat jij kunt en wilt en zijn opgeleid om uit te zoeken wat jij wilt zeggen met je handelingen. 

Hou je van buiten zijn, dan kun je aansluiten bij de klusgroep. Je gaat dan de wijk in voor het verzamelen van glas en opruimen van papier. 

Het Trefpunt is het centrum binnen ons dagcentrum, een ontmoetingsplek met een vrije inloop. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd waar je naar behoefte bij kunt aansluiten. Dit varieert van muziek maken/luisteren, film kijken, knutselen, beweging en thema activiteiten. Je kunt er ook schommelen of in de ballenbak of gewoon rustig zitten.

Omgeving

Het Dag Activiteiten Centrum staat in de woonwijk Raalte-Noord en grenst aan de natuur. Op loopafstand ligt een klein winkelcentrum. Het gezellige centrum van Raalte is per auto, bus of fiets snel te bereiken.

Meer informatie

Wil je meer weten over het dagcentrum De Kemphaan? Neem dan contact met ons op.

  • Ingang De Kemphaan Raalte
  • Detail Dagbesteding De Kemphaan
  • Schommels en ballenbak
  • Cliënt met medewerker met groot scherm