Icoon telefoon Bel ons
Samen Thuis
De Leest buitenaanzicht

Op Pad - De Leest - wonen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)


De woning

De locatie De Leest staat in de mooie wijk Leesten-Oost. Je kunt hier wonen wanneer je naast een niet-aangeboren-hersenletsel (NAH) ook verzorging en/of verpleging nodig hebt. De lichte en ruim opgezette woonlocatie heeft 19 royale woon-slaapkamers. De kamers hebben een gedeeld sanitair. Op de eerste verdieping bevinden zich ook nog 2 appartementen die geschikt zijn voor mensen die begeleid zelfstandig willen wonen, maar hierbij wel intensieve verzorging nodig hebben. Iedere verdieping heeft een gezellige woonkamer en keuken. Er is een lift aanwezig. De woning bevindt zich in een autoluwe, groene woonwijk, op loopafstand van het leuke winkelcentrum Leest. Tegenover de woning tref je het multifunctionele centrum De Mene aan. Je bent wandelend of fietsend snel in de natuur. 

Gespecialiseerde begeleiding

Op De Leest kun je wonen met begeleiding, zorg en verpleging in de nabijheid. Ook in de nachten is er begeleiding aanwezig.

Onze medewerkers bieden de bewoners een fijne woonplek, waar ze zich thuis voelen. Welzijn van de bewoner, een positieve en warme benadering, en belevingsgerichte zorg staan hier voorop. Het team wordt gesteund door een gedragswetenschapper en er zal nauwe samenwerking zijn met andere disciplines, zoals huisartsen, paramedici, revalidatieartsen of welke andere disciplines ook maar nodig zijn.

Dagbesteding

Met de bewoners van De Leest en hun naasten bespreken we wat de wensen en mogelijkheden zijn voor dagbesteding. Dit kan individueel gericht zijn en als groep. Binnen het aanbod is aandacht voor samen zijn, gezelligheid, beleving en zingeving. 

Wij bieden dagbesteding aan op de woning zelf. Indien gewenst kunnen wij ook buiten de woning met de bewoners op zoek naar wat passend is.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wonen bij Zozijn? Neem contact met ons op.

  • De Leest buitenaanzicht
  • Kamer De Leest met 2 stoelen bij raam
  • Huiskamer De Leest
  • Woonkamer De Leest met tafel en kast
  • Huiskamer De Leest met televisie
  • Keuken De Leest
  • Kamer client De Leest
  • Badkamer De Leest